Tietosuoja

Käytämme sivustollamme evästeitä.
Hyväksymällä evästeiden käytön hyväksytte, että dataprosessorimme sekä tiedonkäsittelijämme voivat analysoida sekä tallentaa tietoja uudelleenmarkkinointitarkoituksiin.

Lomakkeet
Lähettämällä lomakkeen verkkosivujemme kautta hyväksytte, että tietojanne voidaan käyttää markkinointiin sekä hyväksytte myös että teihin voidaan olla sähköisesti yhteydessä.
Asioimalla verkkosivujen lomakkeiden kautta hyväksytte, että tietojanne voi käsitellä tietojenkäsittelijämme sekä dataprosessorimme. Tietojanne voidaan myös tallentaa tietojärjestelmään asiakassuhteen ylläpitoon.

Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.
Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.
Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttösuoramarkkinointitarkoituksiin.

Upotukset
Issuu upotukset verkkosivuilla, Issuu tietosuojakäytännön mukaisesti.
https://issuu.com/legal/privacy