Milwaukee

AKKUPUHALLIN M12 BBL-0 RUNKO

Tuotekoodi: MW472214
Milwaukeen tehokas ja kevyt lehtipuhallin tarjoaa vakuuttavaa ilmantilavuutta ja puhallusvoimaa. Kompakti muotoilu mahdollistaa käytön ahtaissakin tiloissa. Kahdella nopeusasetuksella ja lisäosilla voi hallita puhallusvoimaa tarkasti. Irrotettava suukappale ja pitkittäinen tuulettimen muotoilu tehostavat käyttömukavuutta. Toimii MILWAUKEE® M12™ -akuilla. Teknisesti: 12 V jännite, ilmantilavuus jopa 4,9 m³/min, paino 1,7 kg ilman akkua. Paketti sisältää konerungon ja 250 mm:n jatkonokan. Kätevä valinta tehokkaaseen ja monipuoliseen puhdistukseen.
Lue lisää
225,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Tämä tehokas lehtipuhallin tarjoaa vakuuttavaa suorituskykyä ja monipuolisuutta puhdistustehtäviin. Sen moottori tuottaa jopa 4,81 m³/min ilmantilavuuden 177 km/h nopeudella. Kompakti ja kevyt runko mahdollistaa vaivattoman siivouksen myös ahtaissa tiloissa. Kaksi nopeusasetusta antavat täydellisen kontrollin puhallusvoimasta. Laaja valikoima lisäosia, kuten 25,5 cm:n nokan jatkokappale ja tarkkaa työskentelyä helpottava kärkiputki, tekevät siivoamisesta tarkkaa ja tehokasta. Irrotettava suukappale helpottaa säilytystä. Pitkittäinen tuulettimen muotoilu tehostaa ilmavirtaa. Laite toimii kaikilla MILWAUKEE® M12™ -akuilla.

Tekniset tiedot:

Jännite: 12 V
Ilmantilavuus: 0 - 4,9 m³/min
Ilmanvirran nopeus: 0 - 177 km/h
Paino (ilman akkua): 1,7 kg
Vakiovarusteet:

Sisältää pelkän konerungon (ilman akkua ja laturia) sekä 250 mm:n jatkonokan.
Tämä monipuolinen lehtipuhallin tarjoaa tehokasta puhdistusta erilaisiin ympäristöihin ja tehtäviin. Sen käytännölliset ominaisuudet ja lisäosat tekevät siivouksesta vaivatonta ja tarkkaa.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta