Milwaukee tarvikkeet

Milwaukeen tarvikkeet kattavat laajan valikoiman ruuvauskärkisarjoja, poranteriä ja reikäsahoja eri materiaaleille ja käyttötarkoituksille. Lisäksi tarjolla on työkalutarvikkeita, kuten kiinnitystarvikkeita ja kulutusosia, sekä erikoistarvikkeita, kuten timanttiteriä ja leikkaustyökalujen tarvikkeita. Nämä tarvikkeet täydentävät Milwaukee-sähkötyökaluja ammattilaisten monipuoliseen työskentelyyn.

Lue lisää
0 Tuotteet

Milwaukee tarvikkeet

Milwaukee-tarvikkeita löydät kaikista Saarenpää Oy:n myymälöistä.

Ruuvauskärkisarjat: Milwaukee tarjoaa erilaisia ruuvauskärkisarjoja, jotka sisältävät erilaisia ruuvauskärkiä eri käyttötarkoituksiin. Näihin voi kuulua Phillips-, Torx-, neliö- ja kuusiokoloavaimilla varustettuja kärkiä.

Poranterät: Milwaukee valmistaa laajan valikoiman poranteriä eri materiaaleille ja käyttötarkoituksiin. Näihin voi kuulua puu-, metalli- ja betoniporanteriä eri halkaisijoilla ja pituuksilla.

Reikäsahat ja reikäsarjat: Milwaukee tarjoaa monenlaisia reikäsahoja, joilla voit porata suurempia reikiä erilaisiin materiaaleihin. Reikäsarjat sisältävät useita erikokoisia reikäsahoja ja lisätarvikkeita.

Työkalutarvikkeet: Tähän kategoriaan voi kuulua erilaisia tarvikkeita, kuten ruuvimeisselien pidennyskärjet, pikalukituskärjet ja jatkovarret, jotka tehostavat työkalujen käyttöä ja monipuolisuutta.

Kiinnitystarvikkeet: Milwaukee-tuotteisiin voi kuulua myös erilaisia kiinnitystarvikkeita, kuten ankkurit, ruuvit, mutterit ja aluslevyt, jotka auttavat kiinnittämään erilaisia materiaaleja toisiinsa.

Timanttiterät ja -poranterät: Näitä käytetään yleensä kovien materiaalien, kuten betonin, poraamiseen ja leikkaamiseen. Milwaukee tarjoaa monenlaisia timanttiteriä ja -poranteriä eri kokoisina ja muodoissa.

Pora- ja ruuvaussarjat: Näihin kuuluvat kattavammat sarjat, jotka sisältävät sekä poranteriä että ruuvauskärkiä eri yhdistelmissä ja koostumuksissa.

Terät ja leikkaustyökalujen tarvikkeet: Jos käytössäsi on Milwaukee-leikkaustyökalu, kuten saha tai hiomakone, saatat tarvita erilaisia teriä ja tarvikkeita näiden työkalujen käyttöä varten.

Suojaimet ja kulutusosat: Tähän kategoriaan voi kuulua erilaisia kulutusosia, kuten hiomalaikkoja, porauskruunuja ja muita tarvikkeita, jotka tulevat tarpeeseen työkalujen käytön yhteydessä.