Yritys

Yritys

Perheyrityksemme Saarenpää Oy on vuonna 2004 perustettu kaupanalan yritys.

Laaja valikoima työkaluja ja varaosia

Saarenpää Oy:ltä löydät runsaan tuotevalikoiman erilaisia työkaluja, työvaatteita, suojaimia, kiinnitystarvikkeita sekä työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, lähes 20 000 nimikettä.

Olemme tunnettuja siitä, että varastoimme tuotteita reilusti.

Kauppaa myymälöissä, kentällä ja verkossa

Yrityksellämme on myymälät Etelä-Pohjanmaalla kahdella paikkakunnalla, Lapualla ja Alajärvellä sekä aktiivisesti kentällä toimiva yritysmyynti.

Yritysmyynnin avulla pyrimme parantamaan yritys ja julkisyhteisö asiakkaidemme hankintakanavaa, palvelemalla heidät omille työpaikoilleen.

Yritysmyynnin ja kivijalkamyymälöiden lisäksi palvelemme asiakkaitamme ketjumme jälleenmyyjien verkkokaupassa osoitteessa https://www.ikh.fi/fi/etusivu.

Kuulumme IKH kauppiasverkostoon

Kuulumme IKH Työkalu ja Varaosaketjuun. Kauppiasverkoston erikoisosaamisen ja valikoiman tunnistaa IKH Työkalut ja Varaosat – merkistä.

Päätoimittaja IKH:n lisäksi lisäksi Saarenpää Oy:llä on kymmeniä muita oman alansa parhaimmistoon kuuluvia tavarantoimittajia, joiden kanssa teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä.

Asiakkaidemme parhaaksi

Yrityksenä Saarenpää Oy on helposti lähestyttävä. Toimintamme perustuu ennen kaikkea asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun, niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti.

Perheyrityksenä olemme ihmisläheinen ja luotettava.

Pyrimme parantamaan jatkuvasti kokonaisvaltaisesti yrityksemme
liiketoimintaa ja palvelua.

Työllistämme yli 15
ammattilaista – ja olemme käytettävissä
sinua varten.

Kauppias
Miika Saarenpää