Hyvää tulevaa uutta vuotta 2024

Arvoisat asiakkaamme ja yhteistyökumppanit,

Saarenpää Oy juhlii 20-vuotista taivaltaan vuonna 2024 yhdessä kanssanne.

Kiitämme teitä lämpimästi luottamuksestanne sekä kaikesta tuesta ja yhteistyöstä kakkina näinä vuosina. Jatketaan yhdessä tekemistä vahvasti myös tulevana vuonna.

Hyvää uutta vuotta toivottaen,

Miika Saarenpää

Kauppias, Saarenpää Oy

saarenpaa073 2

Arvoisat asiakkaamme ja hyvät yhteistyökumppanimme

Vuoden vaihtuminen on aina merkittävä hetki, jolloin pysähdymme hetkeksi arvioimaan kulunutta aikaa ja suuntaamme katseemme kohti tulevaa. Saarenpää Oy:ssä tuleva vuosi on merkityksellinen, sillä yhdessä teidän asiakkaidemme kanssa saamme juhlistaa 20-vuotista taivaltamme. Haluamme kiittää teitä luottamuksestanne ja yhteistyöstänne, sillä ilman teitä tämä matka ei olisi ollut mahdollinen.

IKH jälleenmyyjäverkoston uudet yhteiset sloganit, kuten "Tekijöiden kauppa” ja ”Asenne yhdistää" eivät ole vain pelkkiä sanoja, vaan ne ilmentävät vahvaa asennetta ja sitoutumista palvella teitä asiakkaita parhaamme mukaan myös tulevaisuudessa. Saarenpää Oy:n motto on yrityksen alusta saakka ollut - palvelevaa työkalu- ja varaosamyyntiä.

Astumme uuteen vuoteen 2024 rohkeasti ja luottavaisin mielin, vaikka maailma ympärillämme on epävarma. Jollakin tavoin työ kuitenkin jatkuu aina. Entisajan kauppiaiden seinällä tiedetään roikkuneen huopikkaita ja hevosenkenkiä.

Tavoitteenamme on tarjota myös tulevana vuonna asiakkaillemme monipuolisesti työkalut ja varaosat vaivattomasti kolmessa eri myymälässämme, yritysmyynnissämme kentällä sekä verkkokaupassa. Haluamme olla tukenanne tarjoamalla myös turvalliset työvaatteet ja suojaimet jokaiselle tekijälle, jokaiseen työtilanteeseen ja valikoimamme myymälöissämme ovatkin näiden tuotteiden osalta toimialueemme laajimpia.

Te, arvoisat asiakkaamme, olette asiantuntijoita omassa työssänne, meille arjen sankareita. Me Saarenpää Oy:ssä toivomme voivamme olla omalla panoksellamme tukemassa ja helpottamassa työtänne. Haluamme tuoda työntekoonne tehokkuutta sekä tarjota ratkaisuja, jotka tekevät urakastanne entistä sujuvampia.

Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme läpi vuoden erityisiä etuja ja yllätyksiä, sillä haluamme juhlia tätä merkittävää hetkeä yhdessä kanssanne.

Kiitämme teitä kuluneesta vuodesta ja luottamuksestanne. Toivotamme teille menestyksekästä, iloista ja antoisaa vuotta 2024. Jatketaan yhdessä tekemistä, sillä yhdessä olemme vahvempia.

Hyvää uutta vuotta toivottaen,

Miika Saarenpää

Kauppias, Saarenpää Oy