Teollisuustie 2
62900 Alajärvi

(06) 557 2000

Metailltie 1
62100 LAPUA

(06) 433 2220

Päivölänkatu 38
60120 Seinäjoki

030 440 2220

Saarenpää Oy

Laaja valikoima työkaluja ja varaosia

Perheyrityksemme Saarenpää Oy on vuonna 2004 perustettu kaupanalan yritys. Saarenpää Oy:ltä löydät runsaan tuotevalikoiman erilaisia työkaluja, työvaatteita, suojaimia, kiinnitystarvikkeita sekä työkoneiden varaosia ja tarvikkeita, lähes 20 000 nimikettä. Olemme tunnettuja siitä, että varastoimme tuotteita reilusti.

 

Kauppaa myymälöissä, kentällä ja verkossa

Yrityksellämme on myymälät Etelä-Pohjanmaalla kolmella paikkakunnalla, Lapualla ja Alajärvellä, Seinäjoella sekä aktiivisesti kentällä toimiva yritysmyynti. Yritysmyynnin avulla pyrimme parantamaan yritys ja julkisyhteisö asiakkaidemme hankintakanavaa, palvelemalla heidät omille työpaikoilleen. Yritysmyynnin ja kivijalkamyymälöiden lisäksi palvelemme asiakkaitamme sekä omassa että ketjumme jälleenmyyjien yhteisessä verkkokaupassa.

 

Kuulumme IKH kauppiasverkostoon

Kuulumme IKH Työkalu ja Varaosaketjuun. Kauppiasverkoston erikoisosaamisen ja valikoiman tunnistaa IKH Työkalut ja Varaosat – merkistä. Päätoimittaja IKH:n lisäksi lisäksi Saarenpää Oy:llä on kymmeniä muita oman alansa parhaimmistoon kuuluvia tavarantoimittajia, joiden kanssa teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä.

 

Asiakkaidemme parhaaksi

Yrityksenä Saarenpää Oy on helposti lähestyttävä. Toimintamme perustuu ennen kaikkea asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun, niin paikallisesti myymälöissämme sekä valtakunnallisesti verkkokaupan avulla. Perheyrityksenä olemme ihmisläheinen ja luotettava. Pyrimme parantamaan jatkuvasti kokonaisvaltaisesti yrityksemme liiketoimintaa ja palvelua. Työllistämme lähes 30 ammattilaista – ja olemme käytettävissä sinua varten.

Maria ja Miika Saarenpää

Saarenpää Oy