Saarenpää Oy | Valtuutettu MILWAUKEE®-jälleenmyyjä Etelä-Pohjanmaalla

Saarenpää Oy on nyt virallinen MILWAUKEE®-jälleenmyyjä Etelä-Pohjanmaalla yhdessä yli 70 IKH-jälleenmyyjäverkoston kauppiaan kanssa. Yli kymmenen vuoden kokemuksella Saarenpää Oy tarjoaa laajan valikoiman MILWAUKEE®-tuotteita kolmessa kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa. Nyt yhteistyö tiivistyi, kun IKH-jälleenmyyjille myönnetään virallinen valtuutettu MILWAUKEE® - jälleenmyyjäoikeus. Muun muassa pidennetty takuu koskee jatkossa vain uusia tuotteita, jotka on hankittu virallisilta, valtuutetuilta MILWAUKEE®- jälleenmyyjiltä.
 

Saarenpaa Oy Milwaukee valtuutettu virallinen jalleenmyyja Kalle ja Miika Kuva 1

Saarenpää Oy on nyt virallinen MILWAUKEE®-jälleenmyyjä Etelä-Pohjanmaalla

Etelä-Pohjanmaalla toimiva Saarenpää Oy on yksi yli 70 IKH-jälleenmyyjäverkostoon kuuluvista kauppiaista, jotka on valittu virallisiksi MILWAUKEE®-jälleenmyyjiksi.

Yli kymmenen vuoden ajan MILWAUKEE®-jälleenmyyjänä toiminut Saarenpää Oy tarjoaa laajan valikoiman MILWAUKEE®-akku- ja sähkötyökaluja sekä tarvikkeita. Näitä tuotteita on saatavilla verkkomyynnistä, yritysmyyjiltä sekä kolmesta kivijalkamyymälästä, jotka sijaitsevat Alajärvellä, Lapualla ja Seinäjoella, kertoo Saarenpää Oy:n kauppias Miika Saarenpää.

Yhteistyö MILWAUKEE®-brändin kanssa tiivistyy entisestään, kun 1.2.2024 alkaen yli 70 IKH-ketjun jälleenmyyjää saa virallisen valtuutuksen toimia MILWAUKEE®-jälleenmyyjinä. Tämä oikeuttaa esimerkiksi pidennettyyn takuuseen MILWAUKEE®-sähkö- ja puutarhatyökaluille sekä REDLITHIUM™-akuille vain, jos tuote on uusi ja ostettu valtuutetulta MILWAUKEE®-jälleenmyyjältä, selventää Saarenpää.

Jatkossa MILWAUKEE®-sähkö- ja puutarhatyökaluja sekä REDLITHIUM™-akkua hankkiessasi varmista, että valitsemasi myyntikanava on virallinen MILWAUKEE®-jälleenmyyjä.

"Ostamalla MILWAUKEE®-tuotteet viralliselta ja valtuutetulta kumppanuusliikkeeltä varmistat pidemmän takuun tuotteellesi. Henkilökuntamme on myös valmis tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua koskien MILWAUKEE®-sähkö- ja puutarhatyökaluja sekä REDLITHIUM™-akkuhankintoja," muistuttaa Saarenpää.