Verkkokauppa Kontio Motors sähköajoneuvot
Kontio Motors sähköajoneuvot

Kontio Motors sähköajoneuvot

Saarenpää Oy:n on myynyt vuodesta 2020 super suosittuja Kontio Motors kruisereita ja sähköajoneuvoja. Nämä ajoneuvot ovat laillisia ajaa ilman ajokorttia ja ikärajaa eikä ajoneuvojen rekisteröintiä ei tarvita. Lakimuutoksen myötä alkaen 1.6.2024 eteenpäin tarvitaan vakuutus. Kesän 2024 Kontio Motorsin tuotteita löydät kaikista IKH Saarenpään myymälöistä. Tutustu tuotteisiin myymälöistämme Seinäjoella, Lapualla ja Alajärvellä.


Lue lisää

Kontio Motors sähköajoneuvot

Kontio Motors - Suomen suurin sähköajoneuvomerkki

Uutta liikkumisen vapautta — Helppoa sähköistä liikkumista. Ilman ikärajaa. Ilman ajokorttia. Ilman rekisteröintiä. Kaksiakkuisella ja kaksipaikkaisella pitkän matkan Kruiser Long Rangella ajat pidemmälle. Laaja huoltoverkosto. Saarenpää Oy huoltaa omista myymälöistämme myydyt Kontio Motors ajoneuvot itse.


Kontio Kruiser | Liikkumisen mullistava Kontio Kruiser!

Kontio Kruiser on uudenlainen, vallankumouksellinen liikkumisväline, joka tarjoaa äänettömän ja ympäristöystävällisen sähkökäytön mahdollisuuden, vapauttaen kaikenikäiset nauttimaan liikkumisesta tyylikkäästi.

Kruiser ei vaadi ajokorttia tai rekisteröintiä, ja se on suunniteltu niin, että sen ohjaimissa voi olla kuka tahansa, riippumatta iästä. Voit liikkua tehokkaan 1000 W moottorin voimalla aivan kuten polkupyörälläkin.

Kontio Kruiser ei ainoastaan tarjoa huippuluokan liikkumisvaihtoehtoa, vaan se edustaa myös ympäristötietoista ja kestävää liikkumista. Nyt voit matkustaa vapaasti ja ympäristöystävällisesti Kontio Kruiserilla, joka yhdistää liikkumisen vapauden ja ekologisuuden ainutlaatuisella tavalla.