Verkkokauppa Sähkö - ja akkutyökalut HiKOKI KATKAISU/JIIRISAHA C3607DRA RUNKO

HiKOKI

KATKAISU/JIIRISAHA C3607DRA RUNKO

Tuotekoodi: HI68011505
Tämä Hikoki monipuolinen saha tarjoaa erinomaisen ratkaisun monenlaisten materiaalien katkaisuun ja jiirisahaukseen. Se on varustettu liukukiskolla, hiiliharjattomalla moottorilla, ja tarjoaa saman leikkauskapasiteetin kuin sähkökäyttöiset sahat. Lisäksi Twin-Belt Drive System takaa hiljaisen käyntiäänen, ja runko kääntyy 45 asteen kulmaan molempiin suuntiin helpottaen jiirisahauksia. Multi Volt -järjestelmän ansiosta voit käyttää sahaa myös sähkövirralla. Tarkka laserohjaus, jiirikulman hienosäätö ja LED-valot tekevät työskentelystä helppoa. Lisäksi tämä saha kuuluu Multi Volt -järjestelmään, joten sen akut sopivat muihin Hikoki-koneisiin. Monipuolinen ja tehokas työkalu kaikenlaisiin sahausprojekteihin.
Lue lisää
999,00 €
1450,00 €
-31%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Etsitkö monipuolista sahaa, joka tarjoaa kätevän ja tehokkaan ratkaisun erilaisten materiaalien katkaisuun ja jiirisahaukseen? Esittelyssä Hikoki (HI68011505) monipuolinen saha, joka tarjoaa lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan rakentajille ja käsityöläisille.

Ominaisuudet:

Liukukisko mahdollistaa pienen tilan sahaamisen: Tämä saha on varustettu liukukiskolla, joka mahdollistaa sahaamisen ahtaissakin tiloissa, jopa suoraan seinän vieressä.


Hiiliharjaton moottori: Hiiliharjaton moottori tarjoaa pidemmän käyttöajan ja vähentää huoltotarvetta, mikä tarkoittaa vähemmän seisokkiaikaa ja pidempää tuottavaa käyttöä.


Sama leikkauskapasiteetti kuin sähkökäyttöisellä sahalla: Et joudu tinkimään leikkauskapasiteetista, sillä tämän sahan leikkauskapasiteetti vastaa sähkökäyttöisen sahan suorituskykyä.


Hiljainen käyntiääni Twin-Belt Drive Systemin ansiosta: Twin-Belt Drive System takaa hiljaisen käyntiäänen, joten voit työskennellä rauhallisessa ympäristössä.


Molempiin suuntiin kääntyvä runko: Runko kääntyy 45 asteen kulmaan molempiin suuntiin, mikä tekee jiirisahauksesta helpompaa eikä sahattavaa kappaletta tarvitse käännellä.


Multi Volt verkkoadapterin käyttömahdollisuus: Voit käyttää tätä sahaa myös sähkövirralla Multi Volt -järjestelmän avulla (HI68020454, lisävaruste).


LED-valot: Kaksi LED-valoa tarjoaa erinomaisen valaistuksen leikkausaluelle, mikä helpottaa tarkkaa työskentelyä.


Laser tarkkaan katkaisuun: Tarkka laserohjaus auttaa saavuttamaan tarkat ja suorat leikkaukset joka kerta.
Jiirikulman Hienosäätö: Voit hienosäätää jiirikulmaa tarpeidesi mukaan, jotta saat juuri haluamasi tuloksen.


Multi Volt -järjestelmä: Tämä saha kuuluu Multi Volt -järjestelmään, mikä tarkoittaa, että sen akut sopivat kaikkiin 36V ja 18V Hikoki-koneisiin, tarjoten joustavuutta ja yhteensopivuutta.


Tekniset tiedot:

Terä: Ø 185 x 20 mm
Kääntölevy: 0 - 57° (oikea) / 0 - 45° (vasen)
Max. Jiirikulma: 45°
Nopeus Kuormittamatta: 4000 rpm
Tärinätaso (3D): < 2,5 m/s²
Äänenpainetaso: 80 dB(A)
Ääniteho: 91 dB(A)
Mitat (P x L x K): 830 x 780 x 484 mm
Paino ilman akkua: 14,5 kg


Max. Sahauskapasiteetti (K x L):

Poikkileikkaus V/90°: 58 x 310 / 67 x 263 mm
Poikkileikkaus V/45°: 58 x 218 / 67 x 183 mm
Jiirisahaus V/45°: 39 x 310 / 45 x 263 mm
Kombileikkaus V/45°: 39 x 218 / 45 x 183 mm
Kombileikkaus V/45° O: 16 x 218 / 22 x 183 mm
Vakiovarusteet:

Huomioi, että toimitukseen sisältyy vain konerunko (akku ja laturi eivät sisälly).

Lisäksi saat sahanterän, pölypussin ja avaimen.


Käyttöalue:

Tämä monipuolinen saha soveltuu eri materiaalien, kuten alumiinin ja puumateriaalien, katkaisuun ja jiirisahaukseen.

Multi Volt 36 V:

Multi Volt -tuotesarja mahdollistaa koneiden suorituskyvyn, joka vastaa sähköjohdollisten koneiden voimaa. Ne ovat nopeampia, vahvempia ja tehokkaampia kuin vastaavat 18 V koneet, tarjoten samalla akkukäyttöisen koneen kätevyyden ja sähkötyökalun voiman.

Hikoki (HI68011505)

Monipuolinen saha on luotu vastaamaan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja tarjoaa käyttäjälle tarkkuutta ja monipuolisuutta kaikenlaisissa sahauksissa. Tämä saha on oivallinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työkalun.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta