Verkkokauppa Sesonkituotteet KLAPISÄKKI 96X96X135CM NOSTOKORVAKKEILL

KLAPISÄKKI 96X96X135CM NOSTOKORVAKKEILL

Tuotekoodi: NS002A
Klapisäkki | Kestävää puunsäilytystä innovatiivisin ominaisuuksin. Kalpisäkki on täydellisen ratkaisun polttopuiden säilytykseen - kestävä, kätevä ja tukeva. Säkin vahva rakenne kestää aikaa ja säilyttää puun laadun, kun taas erinomainen UV-suojaus suojaa sisältöä auringon haitallisilta vaikutuksilta. Nostolenkit helpottavat käyttöä, ja uusi innovaatio estää niiden irtoamisen. Monipuoliset nostolenkit mahdollistavat vaivattoman nostamisen eri kulmista, ja verkko- sekä kangassivut varmistavat ilman kiertämisen ja suojan eri sääolosuhteissa. Jokaisessa säkissä on kätevä etiketti ja viivakoodi, ja turvakerroin 6:1 takaa käytön turvallisuuden. Tyylikkäät musta ja valkoinen värimaailma sekä tilavuus täytettynä 1,5 m³ tekevät klapisäkistä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja käytännöllistä puunsäilytysratkaisua.
Lue lisää
19,90 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Kestävä, kätevä ja tukeva klapisäkki | Tuotekoodi NS002A

Tuotekuvaus:

1. Kestävä rakenne: - Klapisäkki on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka kestää kovaakin kulutusta ja säilyttää muotonsa pitkään.

2. Hyvä UV-suojaus: - Erinomainen UV-suojaus varmistaa, että säkin sisältö pysyy suojattuna auringon haitallisilta säteiltä ja säilyttää puun laadun pitkään.

3. Nostolenkit ja Uusi innovointi: - Klapisäkissä on alhaalla kätevät nostolenkit, jotka helpottavat säkin tyhjentämistä. - Uusi innovaatio estää nostolenkkejä irtoamasta, lisäten käytön turvallisuutta ja kätevyyttä.

4. Monipuoliset nostolenkit: - Ylhäällä ja alhaalla 4+4 nostolenkkiä, jotka mahdollistavat helpon ja turvallisen nostamisen eri kulmista. - Nauhat ristikossa säkin alla varmistavat optimaalisen painon jakautumisen.

5. Verkko- ja kangassivut: - Klapisäkin kahdessa sivussa on verkkoa, mikä mahdollistaa ilman kiertämisen ja auttaa puun kuivumista. - Kaksi sivua tiivistä kangasta varmistavat, että säkin sisältö pysyy suojattuna säällä kuin säällä.

6. Etiketti ja viivakoodi: - Jokaisessa säkissä on selkeä etiketti ja viivakoodi, mikä helpottaa tuotteen tunnistamista ja seurantaa.

7. Turvakerroin 6:1: - Korkea turvakerroin 6:1 varmistaa, että klapisäkki on turvallinen ja kestävä käyttää erilaisissa olosuhteissa.

8. Tyylikäs värimaailma: - Klapisäkki on saatavilla tyylikkäissä mustan ja valkoisen väreissä, jotka sopivat hyvin erilaisiin ympäristöihin.

9. Mitat ja tilavuus: - Mitat: L 96 x S 96 x K 135 cm. - Tilavuus täytettynä: 1,5 m³, tarjoaa runsaasti tilaa polttopuiden säilyttämiseen.

Yhteenveto: Klapisäkki tarjoaa kestävyyttä, kätevyyttä ja tukea polttopuiden säilyttämiseen. Sen innovatiiviset ominaisuudet, kuten uusi nostolenkki-innovaatio ja turvakerroin 6:1, tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja käytännöllistä puun säilytysratkaisua. Tyylikkäät värit ja huolellinen suunnittelu tekevät klapisäkistä näyttävän lisän puutarhaan tai varastoon.
 
 

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta