Verkkokauppa Sesonkituotteet UPPOPUMPPU LIKAISELLE VEDELLE PS 7500 S

UPPOPUMPPU LIKAISELLE VEDELLE PS 7500 S

Tuotekoodi: met0250750000
Tämä Metabo - tuotemerkin uppopumppu PS 7500 S on suunniteltu likaiselle vedelle. Metabo uppopumppu PS 7500 S on tehokas ja monipuolinen työkalu, joka soveltuu täydellisesti puhtaan tai likaisen veden pumppaamiseen erilaisista säiliöistä, kuten tulvivista kellareista tai vesialtaista puutarhan kastelua varten. Laite on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita ja varmistamaan tehokkaan vedenpoiston kaikissa tilanteissa.Uppopumpun kaksoistiivisteet takaavat luotettavan suojan pumpulle, jopa silloin kun käsiteltävä vesi on erityisen tiheää tai sisältää suuria hiukkasia. Lisäksi laitteessa on ylikuormitussuoja, joka suojaa moottoria ylikuumenemiselta, sekä säädettävä kelluntakytkin automaattitilaa varten, mikä tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta. Vankan iskunkestävästä muovista valmistetun kotelon ja ergonomisen kahvan ansiosta tämä uppopumppu on sekä kestävä että helppokäyttöinen.
Lue lisää
155,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

UPPOPUMPPU LIKAISELLE VEDELLE PS 7500 S | met0250750000

Tekniset tiedot:

Teho: 450 W
Maksimituotto: 7500 l/h
Maksiminnostokorkeus: 5 m
Maksimipaine: 0,5 bar
Maksimiupotussyvyys: 5 m
Letkuliitännän koko: 1 1/4"
Likaveden maksimihalkaisija: 30 mm
Suojausluokka: IPX8
Kaapelin pituus: 10 m
Mitat: 257 x 200 x 315 mm
Paino: 4,8 kg

Tämä Metabo PS 7500 S -uppopumppu on suunniteltu erityisesti käytettäväksi likaiselle vedelle. Sen tehokkuus ja monipuolisuus tekevät siitä ihanteellisen työkalun puhtaan tai likaisen veden pumppaamiseen erilaisista säiliöistä, kuten tulvivista kellareista tai vesialtaista puutarhan kastelua varten. Laite on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja varmistamaan tehokkaan vedenpoiston kaikissa tilanteissa.

Uppopumpun kaksoistiivisteet tarjoavat luotettavan suojan pumpulle, jopa silloin kun käsiteltävä vesi on erityisen tiheää tai sisältää suuria hiukkasia. Lisäksi laitteessa on ylikuormitussuoja, joka suojaa moottoria ylikuumenemiselta, sekä säädettävä kelluntakytkin automaattitilan käyttöä varten, mikä tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta. Tämän uppopumpun vankka rakenne iskunkestävästä muovista ja ergonominen kahva tekevät siitä sekä kestävän että helppokäyttöisen.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta