HALLITUNKKI 2,5TON MATALA

Tuotekoodi: str0002
Tutustu HALLITUNKKI 2,5TON MATALAan – tehokas ja monipuolinen tunkki autonhuoltoon. Nosta jopa 2500 kg painavat ajoneuvot helposti ja vaivattomasti. Sen matala profiili mahdollistaa käytön myös ahtaissa tiloissa, ja se tarjoaa korkeuden säädön 88 mm - 455 mm välillä. Kestävä ja käytännöllinen valinta kaikkiin huoltotarpeisiin. Paino 33,6 kg.
Lue lisää
180,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
129,00 €
Hinta nyt
180,00 €

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Ominaisuudet:

- max. kapasiteetti 2500 kg
- min. korkeus 88 mm
- max. korkeus 455 mm
- mitat 645 x 345 x 160 mm
- paino 33,6 kg

Etsitkö luotettavaa ja kestävää hallitunkkia autosi huolto- ja korjaustarpeisiin? Esittelemme ylpeänä HALLITUNKKI 2,5TON MATALAn, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden kaikenlaisissa autonostotilanteissa.

Tämän hallitunkin maksimaalinen nostokapasiteetti on 2500 kg, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kevyille kuin keskikokoisillekin ajoneuvoille. Olipa kyseessä sitten rengashuolto, jarruhuolto tai pohjan alla tehtävät korjaukset, tämä hallitunkki on varustettu tarvittavalla voimalla ja vakaudella.

Yksi HALLITUNKKI 2,5TON MATALAn merkittävistä eduista on sen matala profiili. Sen minimikorkeus on vain 88 mm, mikä mahdollistaa sen käytön myös matalammilla ajoneuvoilla ja ahtaissa tiloissa. Tämä ominaisuus tekee tunkista erityisen monipuolisen ja käytännöllisen työkalun erilaisiin huoltotarpeisiin.

Tämän hallitunkin maksimikorkeus on 455 mm, mikä mahdollistaa riittävän tilan suuremmillekin korjauksille ja huoltotoimenpiteille. Sen mitat, 645 x 345 x 160 mm, tarjoavat vakauden ja tukevuuden käytön aikana.

Vaikka HALLITUNKKI 2,5TON MATALA on vankka ja kestävä, se ei ole kompromissi käyttömukavuudesta. Sen ergonominen muotoilu ja helppokäyttöiset ominaisuudet tekevät auton nostamisesta ja laskemisesta vaivatonta. Tämän lisäksi tunkki on suunniteltu kestämään pitkään, joten se on investointi, joka palvelee sinua ja autonhuoltoasi vuosien ajan.

Tunkin paino on 33,6 kg, mikä lisää sen vakautta ja luotettavuutta käytön aikana.

Kokonaisuutena HALLITUNKKI 2,5TON MATALA tarjoaa erinomaisen yhdistelmän nostokykyä, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Se on luotettava työkalu autosi huolto- ja korjaustarpeisiin, ja sen avulla voit suorittaa erilaiset huoltotoimenpiteet ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta