HALLITUNKKI 2TON ERITTÄIN MATALA

Tuotekoodi: str0001
Tutustu Hallitunkkiin 2 tonnin nostokapasiteetilla ja poikkeuksellisen matalalla profiililla (75 mm). Tämä kompakti ja tehokas tunkki tarjoaa monipuolista nostovoimaa erilaisiin tarpeisiin. Sen innovatiivinen muotoilu mahdollistaa matalien ajoneuvojen turvallisen nostamisen samalla kun se tarjoaa tehokkuutta ja käyttömukavuutta. Kompaktit mitat ja kevyt rakenne tekevät siitä kätevän kumppanin niin työpaikalle kuin matkoillekin. Valitse Hallitunkki 2 tonnia - täydellinen yhdistelmä voimaa ja mataluutta.
Lue lisää
219,00 €
Tilapäisesti loppu
Katso myymäläsaatavuus
Tuote on tilapäisesti loppunut Saarenpää Oy:n myymälöistä.

Tuote on tilattavissa pidemmällä toimitusajalla.

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Ominaisuudet:

- max. kapasiteetti 2000 kg
- min. korkeus 75 mm
- max. korkeus 505 mm
- mitat 740 x 360 x 150 mm
- paino 31,4 kg

HALLITUNKKI 2TON ERITTÄIN MATALA - Tehokasta Nostotehoa ja Huippuluokan Mataluutta

Tuo nostotyösi uudelle tasolle Hallitunkki 2 tonnin nostokapasiteetilla, joka on suunniteltu erityisesti tarjoamaan uskomattoman matala profiili ja tinkimätöntä suorituskykyä. Tuotekoodilla str0001 varustettu tunkki on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta ja samalla matalaa nostoratkaisua erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tekniset Tiedot:

Maksimaalinen Nostokapasiteetti 2000 kg: Hallitunkki tarjoaa vankkaa nostotehoa, joka mahdollistaa monenlaisten kuormien ja ajoneuvojen turvallisen ja tehokkaan nostamisen.

Minimaalinen Korkeus 75 mm: Erittäin matala profiili takaa sen, että voit käyttää tätä tunkkia myös matalien ajoneuvojen nostamiseen, kuten urheiluautoihin ja muihin alhaisiin rakenteisiin.

Maksimaalinen Korkeus 505 mm: Saavuta tarvittava nostokorkeus vaivattomasti eri nostotehtäviin. Tämä ominaisuus tekee tunkista erittäin monipuolisen käytettävyyden suhteen.

Kompaktit Mitat 740 x 360 x 150 mm: Tämä hallitunkki on suunniteltu ottamaan mahdollisimman vähän tilaa, joten se on helppo säilyttää ja kuljettaa tarpeen mukaan.

Kevyt Rakenne ja Helppo Liikuteltavuus: Painoltaan vain 31,4 kg tunkki tarjoaa tehokkaan nostotehon kevyessä paketissa, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin paitsi työpaikalle myös tien päälle.

Hallitunkki 2 tonnin nostokapasiteetilla ja erittäin matalalla profiililla (75 mm) on täydellinen valinta niille, jotka vaativat sekä suorituskykyä että mukautuvuutta nostotehtävissään. Olipa kyseessä matala ajoneuvo tai muu erityistarve, tämä tunkki tarjoaa luotettavan ja kätevän ratkaisun. Älä tingi laadusta tai tehokkuudesta - valitse Hallitunkki, joka yhdistää voiman ja mataluuden ainutlaatuisella tavalla.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta