HALLITUNKKI 3.5 TON TURVALUKOLLA

Tuotekoodi: str0004
Tutustu huippusuorituskykyiseen nostolaitteeseemme, joka on suunniteltu vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin. Sen kapasiteetti on 3500 kg ja korkeus säädettävissä 140 mm - 508 mm. Turvalukituskorkeudet ovat 324 mm, 406 mm ja 470 mm. Kompakti ja kestävä rakenne, paino 37 kg. Tämä laite tekee jopa 3500 kg kuormien käsittelystä vaivatonta eri korkeuksille, olipa kyse sitten teollisuudesta tai autotallista. Valitse tehokkuutta, valitse tämä nostolaite.
Lue lisää
199,00 €
239,00 €
-17%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
199,00 €
Hinta nyt
199,00 €

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Tutustu huippusuorituskykyiseen tuotteeseemme – nostolaite, joka on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin nostotarpeet. Tämä laite on ihanteellinen valinta niin ammattilaisille kuin harrastajillekin, jotka arvostavat luotettavuutta, kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Tekniset tiedot:

Maksimikapasiteetti: 3500 kg
Minimikorkeus: 140 mm
Maksimikorkeus: 508 mm
Turvalukituskorkeudet: 324 mm / 406 mm / 470 mm
Paino: 37 kg


Tämä nostolaite takaa vaivattoman nostamisen ja laskemisen eri korkeuksille, ja sen avulla voit käsitellä jopa 3500 kilogramman painoisia kuormia luotettavasti. Olipa kyseessä sitten raskaiden esineiden siirtely teollisuudessa tai autotallissa tehtävät huoltotyöt, tämä nostolaite tekee siitä helppoa ja tehokasta.

Erityisesti huomioitavat ominaisuudet ovat laitteen erilaiset turvalukituskorkeudet. Voit valita sopivan korkeuden sen mukaan, mitä nostotarpeita sinulla on. Turvalukituskorkeudet 324 mm, 406 mm ja 470 mm tarjoavat joustavuutta erilaisten kohteiden nostamiseen ja varmistavat samalla turvallisen käytön.

Lisäksi tämän nostolaitteen kompakti rakenne mahdollistaa sen helpon säilytyksen ja siirtelyn tarvittaessa. Laite on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa, ja sen 37 kg paino yhdessä laadukkaan rakenteen kanssa takaavat pitkän käyttöiän.

Tee nostotöistäsi sujuvampia ja turvallisempia hankkimalla tämä tehokas nostolaite. Sen huippuluokan ominaisuudet tekevät siitä korvaamattoman työkalun niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Valitse laatu, valitse suorituskyky – valitse tämä nostolaite.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta