HALLITUNKKI 3TON

Tuotekoodi: str0003
Tutustu tehokkaaseen HALLITUNKKI 3TON -nostolaitteeseen! Tämä vankka ja luotettava tunkki tarjoaa jopa 3000 kg:n nostokapasiteetin. Sen matala minimikorkeus (133 mm) mahdollistaa helpon pääsyn mataliin ajoneuvoihin, kun taas maksimikorkeus (465 mm) sopii myös korkeampien ajoneuvojen huoltotöihin. Kompaktit mitat (682 x 344 x 155 mm) tekevät siitä helppokäyttöisen ja säilytettävän. Tämä 30,7 kg:n painoinen tunkki on ihanteellinen valinta niin harrasteautoille kuin pienkuorma-autoillekin. Luota laatuun ja tehokkuuteen HALLITUNKKI 3TON:n avulla huoltotöissäsi!
Lue lisää
199,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Ominaisuudet:

- max. kapasiteetti 3000 kg
- min. korkeus 133 mm
- max. korkeus 465 mm
- mitat 682 x 344 x 155 mm
- paino 30,7 kg

Tervetuloa tutustumaan tehokkaaseen ja luotettavaan Hallitunkki 3 tonnin malliin! Tämä hallitunkki on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta raskaiden ajoneuvojen noston ja huollon aikana. Olipa kyseessä sitten autonrengaiden vaihto, huoltotyöt tai pienimuotoinen korjausprojekti, tämä hallitunkki on oiva kumppani.

Hallitunkin avulla voit nostaa jopa 3000 kilogrammaa painavia ajoneuvoja vaivattomasti. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden, joten voit luottaa siihen vuodesta toiseen. Minimikorkeus 133 millimetriä mahdollistaa helpon pääsyn mataliin ajoneuvoihin, kun taas maksimikorkeus 465 millimetriä tarjoaa riittävän tilan korkeampien ajoneuvojen huoltotöihin.

Hallitunkin mitat 682 x 344 x 155 millimetriä tekevät siitä kompaktin ja helppokäyttöisen. Voit säilyttää sitä kätevästi autotallissasi tai työpajassasi ottamatta paljon tilaa. Painoltaan 30,7 kilogrammaa se on tarpeeksi kevyt siirrettäväksi tarvittaessa, mutta samalla tarpeeksi tukeva ja vakaa käytön aikana.

Olipa kyseessä harrasteauto, pieni kuorma-auto tai maasturi, Hallitunkki 3 tonnin kapasiteetillaan tarjoaa luotettavaa nostotehoa ja auttaa sinua suorittamaan huoltotyöt sujuvasti ja turvallisesti. Älä jätä huoltoja ja korjauksia enää sattuman varaan – hanki Hallitunkki 3ton ja varmista, että ajoneuvosi pysyy huippukunnossa vuodesta toiseen.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta