HALLITUNKKI 3TON PU-PYÖRÄ JA POLJIN

Tuotekoodi: tle10130
Tutustu tehokkaaseen Hallitunkkiin, jossa yhdistyvät suorituskyky ja käyttömukavuus. Tämä 3 tonnin nostokapasiteetilla varustettu tunkki tarjoaa monipuolisuutta matalasta korkeudesta aina korkeimpiin nostoihin (120 mm - 460 mm). Innovatiivinen jalkapoljinmekanismi mahdollistaa vaivattoman korkeuden säädön, kun taas kestävät ja hiljaiset PU-pyörät takaavat sujuvan liikkuvuuden. Kevyt rakenne (31 kg) tekee tunkista helposti siirrettävän eri paikkojen välillä. Olipa kyseessä ammattilaisen työkalu tai harrastajan apuri, tämä hallitunkki tarjoaa luotettavaa nostotehoa ilman kompromisseja.
Lue lisää
199,00 €
259,00 €
-23%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Ominaisuudet:

- max. kapasiteetti 3000 kg
- min. korkeus 120 mm
- max. korkeus 460 mm
- varustettu jalkapolkimella
- PU-pyörät ovat kestävät ja hiljaiset käytössä
- paino 31 kg

HALLITUNKKI 3TON PU-PYÖRÄ JA POLJIN - Tehokasta Nostotehoa ja Käyttömukavuutta

Hanki käsiisi luotettava kumppani raskaampien nostotöiden suorittamiseen - Hallitunkki 3 tonnin nostokapasiteetilla, varustettuna käytännöllisellä PU-pyörällä ja poljinmekanismilla. Tämä hallitunkki on suunniteltu tarjoamaan tinkimätöntä suorituskykyä ja käyttömukavuutta ammattilaisille ja harrastajille, jotka tarvitsevat luotettavaa nostoratkaisua.

Tekniset Tiedot:

Maksimaalinen Nostokapasiteetti 3000 kg: Hallitunkki tarjoaa vaikuttavaa nostotehoa, joka mahdollistaa erilaisten ajoneuvojen ja kuormien turvallisen nostamisen ja tukemisen.

Minimaalinen Korkeus 120 mm: Tämä matalaprofiilinen tunkki mahtuu helposti matalien ajoneuvojen alle ja mahdollistaa niiden turvallisen nostamisen.

Maksimaalinen Korkeus 460 mm: Saavuta tarvittava nostokorkeus vaivattomasti. Tämä ominaisuus tekee tunkista erityisen monipuolisen erilaisten ajoneuvojen ja tilanteiden suhteen.

Jalkapoljinmekanismi: Hallitunkki on varustettu kätevällä jalkapoljinmekanismilla, joka tehostaa tunkin käyttöä. Poljin mahdollistaa nopean ja tarkan nostokorkeuden säädön ilman ylimääräistä ponnistelua.

Kestävät PU-pyörät: Tämä hallitunkki on varustettu kestävillä ja hiljaisilla PU-pyörillä. Ne eivät ainoastaan tarjoa sujuvaa liikkuvuutta eri pintoilla, vaan myös vähentävät melua ja värinää käytön aikana.

Kokonaispaino 31 kg: Vaikka tunkki tarjoaa vakuuttavaa nostotehoa, sen kevyt rakenne helpottaa sen siirtämistä ja käyttöönottoa eri paikoissa.

Olitpa sitten autokorjaamoammattilainen tai omien nostotarpeidesi hallitsija, tämä 3 tonnin hallitunkki PU-pyörällä ja poljinmekanismilla tarjoaa sinulle luotettavan ja tehokkaan työkalun. Sen käyttömukavuus, monipuolisuus ja kestävyys tekevät siitä loistavan valinnan erilaisiin nostotehtäviin. Älä tingi laadusta ja turvallisuudesta - valitse Hallitunkki, joka kantaa taakkasi ammattitaitoisesti ja vaivattomasti.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta