HALLITUNKKI MATALA 2.5TON PU-PYÖRÄ JA PO

Tuotekoodi: tle10225
Tutustu Hallitunkki Matala 2.5Ton PU-pyörällä ja poljinmekanismilla – täydellinen ratkaisu autonhuoltoon. Nosta jopa 2500 kg:n painoiset ajoneuvot helposti ja vaivattomasti. Säädä korkeus välillä 75 mm - 510 mm ja hyödynnä kätevää jalkapoljinmekanismia. Laadukkaat PU-pyörät takaavat kestävyyden ja hiljaisen käytön. Kompakti rakenne ja 32 kg:n paino tekevät tunkista helpon liikuteltavan. Luota tähän tunkkiin huoltojen sujuvuuden takaamiseksi.
Lue lisää
265,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
259,00 €
Hinta nyt
265,00 €

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Ominaisuudet

- max. kapasiteetti 2500 kg
- min. korkeus 75 mm
- max. korkeus 510 mm
- varustettu jalkapolkimella
- PU-pyörät ovat kestävät ja hiljaiset käytössä
- paino 32 kg

HALLITUNKKI MATALA 2.5TON PU-PYÖRÄ JA POLJIN

Etsitkö korkealaatuista ja kätevää ratkaisua ajoneuvojesi huoltoon ja kunnossapitoon? Esittelemme ylpeänä Hallitunkki Matala 2.5Ton PU-pyörällä ja poljinmekanismilla varustettuna. Tämä tunkki tarjoaa suorituskykyä ja käytännöllisyyttä, joita tarvitset autosi nostamiseen huoltotoimenpiteiden yhteydessä.

Tämän tunkin huomattavat ominaisuudet tekevät siitä välttämättömän työkalun jokaiselle autonharrastajalle ja ammattilaiselle:

Tehokas Suorituskyky: Hallitunkki Matala 2.5Ton pystyy käsittelemään enintään 2500 kg:n painon. Tämä tarkoittaa, että se on sopiva useimpien henkilöautojen ja kevyiden hyötyajoneuvojen nostamiseen vaivatta.

Monipuolinen Korkeusalue: Tunkki tarjoaa vaikuttavan korkeuden säätöalueen, joka vaihtelee 75 mm:stä 510 mm:iin. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tunkkia erilaisissa huoltotilanteissa ja saavuttaa tarvittavan korkeuden mukavasti.

Käytännöllinen Jalkapoljin: Hallitunkki on varustettu käytännöllisellä jalkapoljinmekanismilla, joka mahdollistaa helpon ja nopean nostamisen ilman suurta vaivaa. Tämä ominaisuus vapauttaa kätesi muille tärkeille tehtäville ja tekee tunkin käytöstä erittäin intuitiivista.

Kestävät ja Hiljaiset PU-pyörät: Yksi tämän tunkin erottuvista piirteistä on sen laadukkaat PU-pyörät. Nämä pyörät eivät ainoastaan takaavat erinomaisen kestävyyden, vaan myös vähentävät käyttöön liittyvää melua. Voit siis liikkua tunkin kanssa vaivattomasti ja hiljaisesti.

Kompakti Rakenne ja Helppo Liikuteltavuus: Hallitunkin kompakti muotoilu ja kevyt paino (32 kg) tekevät siitä helposti liikuteltavan ja säilytettävän. Voit ottaa sen mukaasi eri paikkoihin tarpeen mukaan.

Hallitunkki Matala 2.5Ton PU-pyörällä ja poljinmekanismilla on täydellinen kumppani kaikille autonhuoltoihin ja korjauksiin liittyville tarpeillesi. Sen suorituskyky, käytännöllisyys ja laadukkaat ominaisuudet tekevät siitä hankinnan, joka palvelee sinua luotettavasti pitkään. Älä enää arkaile auton huoltamista – Hallitunkilla se sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta