Verkkokauppa Työkalut ja laitteet Imurit IMURI KUIVA / MÄRKÄ DOZZY 20XS

Lavor

IMURI KUIVA / MÄRKÄ DOZZY 20XS

Tuotekoodi: LAV110A
IMURI KUIVA / MÄRKÄ DOZZY 20XS | Tehokas ja monipuolinen imuri sekä kuivan että märän lian puhdistukseen. Varustettu vankalla 1000 W:n moottorilla ja 230 V:n jännitteellä. Tarjoaa vaikuttavan ilmamäärän (40 l/s) ja alipaineen (180 mbar) tehokasta puhdistusta varten. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 20 litran säiliö. Hiljainen moottori ja mekaaninen suodattimen ravistustoiminto lisäävät käyttömukavuutta ja imutehoa. Sisältää monipuoliset vakiovarusteet ja viiden metrin virtajohdon. Neljä kääntyvää pyörää helpottavat liikuttelua. Paino varusteineen 7,0 kg. Erinomainen valinta kotiin ja ammattikäyttöön.
Lue lisää
110,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

IMURI KUIVA / MÄRKÄ DOZZY 20XS | Tuotekoodi: LAV110A

Ominaisuudet:

Moottori: 1000 W / 230 V
Ilmamäärä: 40 l/s
Alipaine: 180 mbar
Säiliö: 20 litraa, ruostumatonta terästä
Hiljainen moottori
Mekaaninen suodattimen ravistustoiminto
Vakiovarusteet: 2-osainen imuputki, imuletku 1,5 m, lattiasuulake, rakosuulake, pestävä patruunasuodatin
Virtajohto: 5,0 m
Pyörät: Neljä kääntyvää pyörää
Säilytystila varusteille
Paino varusteineen: 7,0 kg

Tuotekuvaus:

IMURI KUIVA / MÄRKÄ DOZZY 20XS tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun niin kuiva- kuin märkäimurointiin kotona tai ammattikäytössä. Varustettu vankalla 1000 W:n moottorilla ja 230 V:n jännitteellä, tämä imuri tuottaa vakuuttavan ilmamäärän (40 l/s) ja alipaineen (180 mbar), joka riittää käsittelemään erilaisia likaantumia tehokkaasti.

Säiliö on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja tarjoaa tilavan 20 litran tilavuuden, joka sopii sekä kuivan että märän lian keräämiseen. Hiljainen moottori lisää käyttömukavuutta, ja mekaaninen suodattimen ravistustoiminto varmistaa suodattimen tehokkaan puhdistuksen, mikä pidentää laitteen käyttöikää ja ylläpitää imutehoa.

Vakiovarusteisiin kuuluvat 2-osainen imuputki, imuletku 1,5 m, lattiasuulake, rakosuulake ja pestävä patruunasuodatin, jotka mahdollistavat monipuolisen käytön erilaisilla pinnoilla ja eri imurointitarpeisiin. Viiden metrin pituinen virtajohto antaa liikkumavapautta, kun taas neljä kääntyvää pyörää tekevät imurin liikuttelusta vaivatonta.

Yhteenvetona IMURI KUIVA / MÄRKÄ DOZZY 20XS on luotettava ja monipuolinen imuriratkaisu, joka tarjoaa tehokkaan puhdistuksen ja käyttömukavuuden niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöönkin. Sen kestävä rakenne ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan siivousalan ammattilaisille ja kotikäyttäjille.
 
 

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta