Verkkokauppa Työkalut ja laitteet Imurit IMURI KUIVA / MÄRKÄ WTP 30 XE

Lavor

IMURI KUIVA / MÄRKÄ WTP 30 XE

Tuotekoodi: LAV11B
Etsitkö tehokasta puhdistusratkaisua? Lavor WTP 30 XE: Voimakas 1400 W moottori, 65 l/s Ilmamäärä ja 220 mbar alipaine, hiljainen käyntiääni, 30 litran ruostumaton metallisäiliö ja sähkötyökalupistorasia (max. 2200 W). Vakiovarusteena 2-osainen imuputki, 2 m imuletku, lattiasuulake, rakosuulake sekä pölypussi. 5 m virtajohto ja 4 kääntyvää pyörää takaavat työskentelymukavuuden. Kevyt (8,2 kg) ja kompakti. Hanki Lavor WTP 30 XE -imuri nyt ja koe huippuluokan tehokkuus ja käyttömukavuus!
Lue lisää
249,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Lavor WTP 30 XE - Märkä-/Kuivaimuri 1400 W tehokkaalla moottorilla | Tuotekoodi LAV11B

Tehokkuutta ja monipuolisuutta tarjoava Lavor WTP 30 XE märkä-/kuivaimuri on ihanteellinen valinta tekijöille!

Varustettu voimakkaalla 1400 W moottorilla ja 230 V jännitteellä, tämä imuri takaa vaivattoman puhdistuksen kaikille pinnoille.

Avainominaisuudet:

Tehokas moottori: 1400 W:n moottori ja 65 l/s ilmamäärä takaavat tehokkaan imun, joka puhdistaa sekä kuivan että märän lian vaivattomasti.

Alipaine: 220 mbar:n alipaine varmistaa tehokkaan imun ja tarkan puhdistuksen kaikille pinnoille.

Hiljainen käyntiääni: Lavor WTP 30 XE on suunniteltu tarjoamaan hiljainen käyntiääni, jotta voit suorittaa puhdistustyöt ilman häiriöitä.

Kapasiteetti: 30 litran ruostumaton metallisäiliö tarjoaa runsaasti tilaa likaantumiselle, joten voit käsitellä suurempiakin puhdistustehtäviä ilman keskeytyksiä.

Sähkötyökalupistorasia: Imurissa on kätevä pistorasia sähkötyökaluille (max. 2200 W) ja elektronisella imurin pysäytystoiminnolla, mikä tekee työskentelystä entistäkin kätevämpää.

Vakiovarusteet: Saat mukana 2-osaisen imuputken, 2 metriä pitkän imuletkun, lattiasuulakkeen, rakosuulakkeen ja pölypussin, joten voit käsitellä erilaisia puhdistustarpeita tehokkaasti.

Käyttömukavuus: 5 metrin virtajohto ja 4 kääntyvää pyörää tekevät laitteen käytöstä helppoa ja liikkumisesta vaivatonta.

Kevyt ja kompakti: Paina vain 8,2 kg, Lavor WTP 30 XE on kevyt ja helppo kuljettaa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan liikkuvaa puhdistustarvetta varten.

Tehokkuutta, monipuolisuutta ja käyttömukavuutta yhdistävä Lavor WTP 30 XE märkä-/kuivaimuri on luotu tarjoamaan ammattitason puhdistustuloksia kotona ja työpaikalla. Luota tähän laitteeseen, kun haluat huippuluokan suorituskykyä ja vaivatonta puhdistuskokemusta.
 

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta