Verkkokauppa Työkalut ja laitteet Puutarhatyökalut FISKARS KIRVES X21 + HW YLEISPUUKKO SETTI

Fiskars

KIRVES X21 + HW YLEISPUUKKO SETTI

Tuotekoodi: FS1025436
Fiakarsin kätevä ja monipuolinen työkalusetti, joka sisältää Fiskars X21 Halkaisukirveen L:n ja Fiskars Yleispuukon. Tämä setti on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavia ja kestäviä työkaluja puunhalkaisuun ja muihin leikkaus- ja veistotehtäviin.Fiskars X21 Halkaisukirves L on suunniteltu erityisesti suurten ja keskikokoisten puiden halkaisuun sekä pienempien pölkkyjen käsittelyyn. Sen ergonominen muotoilu ja korkealaatuinen terä takaavat tehokkaan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden. Kevyt ja tasapainotettu rakenne tekee siitä helppokäyttöisen, ja kompaktit mitat mahdollistavat kätevän kuljettamisen. Fiskars Yleispuukko on monipuolinen työkalu, joka sopii erinomaisesti erilaisiin leikkaus- ja veistotehtäviin. Sen korkealaatuinen terä kestää vääntöä ja varmistaa tarkan leikkauksen joka kerta. Ergonominen Softgrip-kahva ja iskupää mahdollistavat mukavan ja monipuolisen käytön eri tilanteissa. Tupessa oleva teroitin ja vaihdettava tuppisuunta tekevät siitä käytännöllisen ja monipuolisen valinnan eri tilanteisiin. Tilaa tämä kätevä työkaluseti nyt ja varmista tehokas ja luotettava suoritus kaikkiin puunhalkaisu- ja veistotehtäviin!
Lue lisää
92,80 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
79,90 €
Hinta nyt
92,80 €

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Fiskars kirves X21 + yleispuukkosetti | Tuotekoodi: FS1025436

Fiskars X21 Halkaisukirves L:

Soveltuu erityisesti suurten ja keskikokoisten puiden halkaisuun, halkaisija Ø 20 - 30 cm
Erinomainen myös pienempien pölkkyjen halkomiseen
Mitat: Leveys 165 mm, Pituus 709 mm, Korkeus 36 mm
Paino: 1,6 kg

Fiskars X21 Halkaisukirves L on ihanteellinen valinta suurten ja keskikokoisten puiden halkaisemiseen sekä pienempien pölkkyjen käsittelyyn. Sen suunniteltu ergonominen muotoilu takaa optimaalisen käyttömukavuuden. Kirveen korkealaatuinen terä varmistaa tehokkaan ja kestävän suorituskyvyn, kun taas kevyt ja tasapainotettu rakenne tekee siitä helppokäyttöisen. Lisäksi sen kompaktit mitat tekevät siitä kätevän kantaa mukana tarvittaessa.


Fiskars Yleispuukko:

Korkealaatuinen terä kestää vääntöä ja varmistaa hyvän leikkuutehon
Kahvan iskupää kestää työskentelyn vasaran kanssa
Tupessa integroitu teroitin ja vaihdettavissa oikea- tai vasenkätiseksi
Ergonominen Softgrip-kahva
Terä ruostumatonta terästä
Mitat: Leveys 40 mm, Pituus 215 mm

Fiskars Yleispuukko on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn erilaisissa leikkaus- ja veistotehtävissä. Sen korkealaatuinen terä kestää vääntöä ja varmistaa tarkan ja tehokkaan leikkauksen joka kerta. Yleispuukon ergonominen Softgrip-kahva tarjoaa mukavan ja tukevan otteen, ja kahvan iskupää mahdollistaa työskentelyn myös vasaran kanssa. Tupessa oleva integroitu teroitin ja mahdollisuus vaihtaa tuppi oikea- tai vasenkätiseksi tekevät siitä erittäin käytännöllisen ja monipuolisen työkalun erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta