Verkkokauppa Työvaatteet HOUSUT M GREYSON FL.PUN/MUSTA LK1

Patron

HOUSUT M GREYSON FL.PUN/MUSTA LK1

Tuotekoodi: PAT549P-M
Patron Grayson housut ovat valmistettu kestävästä 80% polyesteriä ja 20% puuvillaa sisältävästä materiaalista. Mukana on runsaasti käytännöllisiä taskuja, polvisuojataskut, joustava vyötärö ja vahvistetut lahkeensuut Cordura®-kankaalla. Lisäksi housuissa on segmentoidut heijastimet, jotka takaavat näkyvyyden huonossakin valaistuksessa. Valitse nämä housut, jotka tarjoavat turvallisuutta kaikissa työolosuhteissa. Saatavilla eri koissa sekä väreissä keltainen, oranssi ja punainen. Tee housumallista nyt edullisia Outlet - löytöjä, poistamme kyseisestä housumallista punaisen värin!
Lue lisää
69,00 €
79,00 €
-13%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Tekniset tiedot

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus:

Työhousu EN ISO 20471:2013 luokka 1 vaatimusten mukaisesti:

Materiaali: Nämä työhousut on valmistettu erittäin kestävästä sekoitteesta, joka sisältää 80% polyesteria ja 20% puuvillaa. Materiaalin tiheys on 290 g/m², mikä tekee niistä kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne kestävät kovaakin kulutusta ja säilyttävät silti mukavuutensa ja istuvuutensa.

Taskut: Housuissa on runsaasti käytännöllisiä taskuja, kuten sivutaskut, tilavat reisitaskut, henkilökorttitasku ja takataskut. Lisäksi D-lenkki ja vasaralenkki tekevät työkalujen kantamisesta vaivatonta.

Polvisuojataskut: Työhousut on suunniteltu mukavuutesi ja turvallisuutesi mielessä. Niissä on polvisuojataskut, joissa voit säätää korkeuden tarpeidesi mukaan. Tämä auttaa suojaamaan polviasi pitkäaikaisessa työskentelyssä.

Vyölenkit ja Joustava vyötärö: Housuissa on vyölenkit, jotka mahdollistavat vyön käytön lisätuen saamiseksi. Joustava vyötärö takaa mukavan istuvuuden ja liikkumisen vapauden.

Haarakiila: Housujen haarakiila parantaa istuvuutta ja tekee niistä erityisen mukavat pitkäaikaisessa käytössä.

Heijastimet: Housujen painetut, segmentoidut heijastimet takaavat näkyvyytesi myös huonossa valaistuksessa ja pimeällä työskennellessäsi.

Cordura®-kangas: Polvitaskut ja lahkeensuut on vahvistettu Cordura®-kankaalla, mikä tekee housuista erittäin kestävät ja suojaa niitä kulutukselta.

Koot ja Värit: Nämä huippulaatuiset työhousut ovat saatavilla useissa eri koissa aina XS:stä 5XL:ään ja D88:sta D116:een. Voit valita suosikkivärisi, joka sopii parhaiten työympäristöösi: fl. keltainen/musta, fl. oranssi/musta tai fl. punainen/musta.

Laita turvallisuus ja mukavuus etusijalle työssäsi ja valitse nämä EN ISO 20471:2013 luokka 1 -standardin mukaiset työhousut. Ne tarjoavat kaiken tarvitsemasi suojan työtehtäviisi.

Tekniset tiedot

Valitse vaatekoko 2XS - 5XL: M
Valitse väri: Punainen

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta