Verkkokauppa Työympäristö Lämmittimet DIESEL INFRAPUNALÄMMITIN 14 KW DHOE-120

DIESEL INFRAPUNALÄMMITIN 14 KW DHOE-120

Tuotekoodi: HIP120
Polttoainekäyttöinen infrapunasäteilylämmitin - DHOE-120 Tehokas ja taloudellinen lämmitin, joka käyttää infrapunasäteilyä. Helppokäyttöinen ohjauspaneeli ja kaukosäädin. Säädettävä lämpötila, automaattinen termostaatti ja ohjelmoitava sammutusaika. Turvallisuusominaisuuksina liekkivahti, kaatumistunnistin ja ylikuumenemissuoja. Soveltuu erilaisiin tiloihin kuten autotallit, terassit, messuhallit ja teollisuustilat. Voidaan käyttää myös akkukäyttöisenä invertterin avulla.
Lue lisää
1990,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Polttoainekäyttöinen infrapunasäteilylämmitin - Malli DHOE-120

Tuo tehokas ja energiatehokas polttoainekäyttöinen infrapunasäteilylämmitin, malli DHOE-120, tarjoaa luotettavaa lämpöä laajalle alueelle. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun erilaisiin käyttökohteisiin, aina autotalleista ulkoilmatapahtumiin. Tämä lämmitin yhdistää tehokkuuden, helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden tarjoten optimaalisen lämmön lämmittämättömiin tiloihin.

Ominaisuudet:

Tehokas Infrapunasäteily: Tämä lämmitin käyttää infrapunasäteilyä tehokkaaseen lämmitykseen. Se tunkeutuu suoraan kohteeseen, lämmittäen sen nopeasti ja tasaisesti ilman tarpeetonta hukkalämpöä.

Taloudellinen Polttoainekäyttö: Erittäin taloudellinen polttoaineteho takaa tehokkaan lämmityksen pienellä polttoaineen kulutuksella, mikä säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Monipuoliset Virtalähteet: Voit käyttää lämmitintä joko tavallisella verkkovirralla (230 V) tai auton tupakansytyttimen kautta (vaatii vähintään 150 W invertterin).

Helppokäyttöinen Ohjauspaneeli: LED-näytöllä varustettu ohjauspaneeli sekä kätevä kaukosäädin mahdollistavat lämmittimen helpon säädön ja ohjauksen etäältä.

Säädettävä Lämpötila: Voit säätää lämmityslämpötilaa välillä 0...+40 °C, jotta voit sovittaa lämmityksen tarpeisiisi ja ympäristöön.
Automaattinen Termostaatti: Lämmitin sisältää automaattisen termostaattiohjauksen, joka ylläpitää haluttua lämpötilaa ilman tarpeettomia vaihteluita.

Ohjelmoitava Sammutusaika: Voit ohjelmoida lämmittimen sammutumaan haluamanasi ajankohtana, mikä säästää energiaa ja varmistaa turvallisuuden.

Turvajärjestelmät: Lämmittimessä on useita turvajärjestelmiä, kuten sytytyksen turvajärjestelmä, liekkivahti, kaatumistunnistin ja ylikuumenemissuoja, jotka takaavat käytön turvallisuuden.

Polttoaineen Esilämmitys: Erityisesti kylmällä säällä käytännöllinen polttoaineen esilämmitystoiminto varmistaa helpon käynnistyksen myös pakkasella.

Jälkituuletus: Lämmitin tarjoaa jälkituuletustoiminnon, joka viilentää laitetta turvallisesti sen käytön jälkeen.

Tekniset Tiedot:

Malli: DHOE-120
Virransyöttö: 230 V
Virrankulutus: 50 W
Lämmitettävä Pinta-ala: 55 - 88 m²
Lämmitysteho: 14 kW / 13000 kcal/h
Polttoaine: Diesel (suositellaan talvilaatua)
Polttoaineen Kulutus: 1,2 l/h
Polttoainesäiliön Tilavuus: 30 l
Poistoaukon Halkaisija: Ø 100 mm
Mitat: 940 x 320 x 1020 mm
Paino: 54 kg
Käyttökohteita: Tämä lämmitin soveltuu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten:

Isot autotallit ja korjaamot
Maatalouskoneiden varastohallit
Rakennustyömaat
Avoimet terassit (ravintolat, kotiterassit)
Pitopalvelut ja ulkoilmatapahtumat
Myyntisalit, messuhallit ja paviljongit
Teollisuustilat ja vapaa-ajankeskukset
Puutarhat ja muut lämmittämättömät tilat

Lisäksi, pienemmän virrankulutuksen ansiosta voit käyttää tätä lämmitintä myös akkukäyttöisenä invertterin avulla, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia erilaisissa tilanteissa. Huomioi, että ilmoitetut akkukäyttöiset toiminta-ajat ovat arvioita ja voivat vaihdella käytetyn akun tilasta ja muista tekijöistä riippuen.

Tämä monipuolinen ja tehokas infrapunalämmitin tarjoaa luotettavaa lämpöä monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin, samalla kun sen turvajärjestelmät ja energiatehokkuus tekevät siitä käytännöllisen ja turvallisen valinnan.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta