Verkkokauppa Työympäristö Lämmittimet DIESEL INFRAPUNALÄMMITIN 29KW DHOE-250F

DIESEL INFRAPUNALÄMMITIN 29KW DHOE-250F

Tuotekoodi: HIP250F
DHOE-250F Infrapunasäteilylämmitin puhaltimella Tehokas, monipuolinen ja energiatehokas lämmitysratkaisu suuriin tiloihin. DHOE-250F tarjoaa 29 kW lämmitystehon ja säädettävän lämpötilan 0...+40 °C välillä. Automaattinen termostaatti, ohjelmoitava sammutus, turvajärjestelmät ja ylikuumenemissuoja takaavat turvallisuuden. Soveltuu autotalleista terasseihin ja teollisuustiloihin. Lisäksi akkukäyttöisenä vaihtoehtona. Kompakti muotoilu, helppo käyttö LED-näytöltä ja kaukosäätimellä.
Lue lisää
3390,00 €
Tilapäisesti loppu
Katso myymäläsaatavuus
Tuote on tilapäisesti loppunut Saarenpää Oy:n myymälöistä.

Tuote on tilattavissa pidemmällä toimitusajalla.

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Tehokas ja taloudellinen infrapunasäteilylämmitin puhaltimella - Malli DHOE-250F

Haluatko taata miellyttävät lämpöolosuhteet suurissa tiloissa? Etsitkö ratkaisua, joka yhdistää erinomaisen lämmitystehon ja energiatehokkuuden? Esittelemme ylivoimaisen lämmitysratkaisun, DHOE-250F -polttoainekäyttöisen infrapunasäteilylämmittimen puhaltimella. Tämä huippuluokan laite tarjoaa monipuolisen lämmitysteknologian, joka soveltuu erilaisiin käyttökohteisiin aina isoista autotalleista teollisuustiloihin.

Ominaisuudet:

Tehokas ja Taloudellinen: DHOE-250F on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista lämpötehoa minimoiden samalla energiakustannukset. Lämmittimen 29 kW / 25000 kcal/h lämmitysteho takaa nopean ja tehokkaan lämmönjakelun suuriin tiloihin.
Edistynyt Ohjaus: Laite on varustettu LED-näyttöpaneelilla ja kaukosäätimellä, joka tekee käytöstä helppoa ja mukavaa. Voit säätää lämpötila-alueen 0...+40 °C välillä tarpeesi mukaan.
Älykäs Automaatio: Sisäänrakennettu termostaatti ja ohjelmoitava sammutusaika mahdollistavat lämmityksen tarkan hallinnan. Tämä ei vain lisää mukavuutta, vaan myös säästää energiaa.
Turvallisuus Ennen Kaikkea: Laite on varustettu useilla turvatoiminnoilla, kuten sytytyksen turvajärjestelmällä, liekkivahdilla, kaatumistunnistimella ja ylikuumenemissuojalla, mikä takaa huippuluokan turvallisuuden käytön aikana.
Monipuolinen Käyttö: DHOE-250F soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä suuri autotalli, teollisuushalli, terassi, myyntisali tai rakennustyömaa, tämä lämmitin on valmis vastaamaan lämmitystarpeisiisi.
Tekniset Tiedot:

Malli: DHOE-250F
Virransyöttö: 230 V
Virrankulutus: 110 W
Lämmitettävä Pinta-ala: 166 - 280 m²
Lämmitysteho: 29 kW / 25000 kcal/h
Polttoaine: Diesel (suositellaan talvilaatua)
Polttoaineen Kulutus: 2,3 l/h
Polttoainesäiliön Tilavuus: 80 l
Mitat: 1340 x 350 x 1510 mm
Paino: 105 kg
Käyttökohteet:

Isot autotallit
Auto- ja traktorikorjaamot
Maatalouskoneiden varastohallit
Rakennustyömaat
Avoimet terassit (ravintolat, kotiterassit, kesäkeittiöt)
Pitopalvelut
Ulkoilmatapahtumat (teltat)
Myyntisalit ja paviljongit
Messuhallit
Teollisuustilat
Puutarhat ja muut lämmittämättömät tilat
Väliaikaistilat
Akkukäyttöinen Vaihtoehto:

DHOE-250F on suunniteltu myös energiatehokkaaksi akkukäyttöiseksi lämmitysratkaisuksi. Käytä akkua virtalähteenä invertterin avulla ja nauti lämmöstä jopa silloin, kun sähköverkkoyhteys ei ole saatavilla. Arvioidut toiminta-ajat eri akkukapasiteeteilla tarjoavat joustavuutta ja käyttömukavuutta erilaisiin tilanteisiin.

Huomioithan, että akkukäyttöisenä toimimisen arviot perustuvat uusiin ja käyttämättömiin akkuihin.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta