Verkkokauppa Yleinen tuotevalikoima CAPRIT STRETCH RT 2XL MOREENI FL.PUN./MU

Patron

CAPRIT STRETCH RT 2XL MOREENI FL.PUN./MU

Tuotekoodi: PAT541P-2XL
Nämä capri-työhousut tarjoavat optimaalista mukavuutta ja liikkuvuutta työssäsi lämpimiin vuodenaikoihin. Ne on valmistettu kestävästä seoksesta, joka hengittää hyvin, ja joustavasta stretch-materiaalista. Housuissa on monipuoliset taskut, heijastavat painatukset lisäävät näkyvyyttä, ja ne täyttävät turvallisuusstandardit. Erinomainen valinta vaativiin työtehtäviin hellesäällä, kuten kesäaikaan.
Lue lisää
69,00 €
89,00 €
-22%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Joustavat capri-työhousut näkyvyyttä ja mukavuutta arvostavalle ammattilaiselle

Nämä laadukkaat capri-työhousut tarjoavat käyttömukavuutta ja näkyvyyttä vaativissa työympäristöissä. Capri-mallinsa ansiosta ne ulottuvat hieman polven alapuolelle, sopien erityisesti liikkuviin työtehtäviin. Valmistettu kestävästä materiaalisekoituksesta, jossa 80% polyesteriä ja 20% puuvillaa ulkopinnalla tarjoavat hengittävyyttä. Musta stretch-materiaali (92% nylon, 8% elastaani) antaa housuille joustavuutta ja liikkumavapautta.

Joustava stretch-kangas haaroissa ja takana mahdollistaa helpon työskentelyn kyykyssä. Käytännölliset taskut, kuten henkilökorttitasku, riipputaskut, polvisuojataskut, takataskut ja reisitaskut hammasvetoketjulla, takaavat riittävästi säilytystilaa. Vyötäröllä olevat työkalulenkit tekevät tarvittavien välineiden kantamisesta helppoa.

Turvallisuus on huomioitu painetuilla, hengittävillä heijastimilla, jotka parantavat näkyvyyttäsi heikossa valaistuksessa. EN ISO 20471:2013 -standardin mukainen luokka 1 varmistaa lisätyn näkyvyyden vaativissa olosuhteissa.

Nämä capri-työhousut yhdistävät käytännöllisyyden, mukavuuden ja turvallisuuden, ja ne ovat ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka vaativat paljon työvaatteiltaan. Olitpa rakennustyömaalla, teollisuudessa tai muussa vaativassa ympäristössä, nämä housut auttavat sinua suoriutumaan työtehtävistäsi vaivattomasti. 

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta