Verkkokauppa Yleinen tuotevalikoima HOUSUT 5XL GREYSON FL.PUN/MUSTA LK1

Patron

HOUSUT 5XL GREYSON FL.PUN/MUSTA LK1

Tuotekoodi: PAT549P-5XL
Laadukkaat työhousut 80% polyesteriä ja 20% puuvillaa (290 g/m²). Varustettu monipuolisilla taskuilla, polvisuojataskuilla, ja D-lenkkeillä. Joustava vyötärö, haarakiila, ja Cordura®-vahvistetut polvitaskut takaavat mukavuuden ja kestävyyden. Segmentoidut heijastimet lisäävät näkyvyyttä. EN ISO 20471:2013 luokka 1. Saatavana useissa väreissä ja kooissa XS-5XL, D88-D116.
Lue lisää
69,00 €
79,00 €
-13%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Tekniset tiedot

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus:

Työhousu EN ISO 20471:2013 luokka 1 vaatimusten mukaisesti:

Materiaali: Nämä työhousut on valmistettu erittäin kestävästä sekoitteesta, joka sisältää 80% polyesteria ja 20% puuvillaa. Materiaalin tiheys on 290 g/m², mikä tekee niistä kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne kestävät kovaakin kulutusta ja säilyttävät silti mukavuutensa ja istuvuutensa.

Taskut: Housuissa on runsaasti käytännöllisiä taskuja, kuten sivutaskut, tilavat reisitaskut, henkilökorttitasku ja takataskut. Lisäksi D-lenkki ja vasaralenkki tekevät työkalujen kantamisesta vaivatonta.

Polvisuojataskut: Työhousut on suunniteltu mukavuutesi ja turvallisuutesi mielessä. Niissä on polvisuojataskut, joissa voit säätää korkeuden tarpeidesi mukaan. Tämä auttaa suojaamaan polviasi pitkäaikaisessa työskentelyssä.

Vyölenkit ja joustava vyötärö: Housuissa on vyölenkit, jotka mahdollistavat vyön käytön lisätuen saamiseksi. Joustava vyötärö takaa mukavan istuvuuden ja liikkumisen vapauden.

Haarakiila: Housujen haarakiila parantaa istuvuutta ja tekee niistä erityisen mukavat pitkäaikaisessa käytössä.

Heijastimet: Housujen painetut, segmentoidut heijastimet takaavat näkyvyytesi myös huonossa valaistuksessa ja pimeällä työskennellessäsi.

Cordura®-kangas: Polvitaskut ja lahkeensuut on vahvistettu Cordura®-kankaalla, mikä tekee housuista erittäin kestävät ja suojaa niitä kulutukselta.

Koot ja värit: Nämä huippulaatuiset työhousut ovat saatavilla useissa eri koissa aina XS:stä 5XL:ään ja D88:sta D116:een. Voit valita suosikkivärisi, joka sopii parhaiten työympäristöösi: fl. keltainen/musta, fl. oranssi/musta tai fl. punainen/musta.

Laita turvallisuus ja mukavuus etusijalle työssäsi ja valitse nämä EN ISO 20471:2013 luokka 1 -standardin mukaiset työhousut. Ne tarjoavat kaiken tarvitsemasi suojan työtehtäviisi.

Tekniset tiedot

Valitse vaatekoko 2XS - 5XL: 5XL
Valitse väri: Punainen

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta