Ajankohtaista

Pakkanen kiristyy, jäätävä ALE jatkuu! Hyödynnä nyt kaikista IKH Saarenpään myymälöistä loput varastossa olevat talvityövaatteet - 30% ja talvityökengät – 20%. Tervetuloa hyödyntämään JÄÄTÄVÄ talvivaate- ja jalkineiden ALE!


 

 

 

 

 


 

 

 

Saarenpää Oy:stä virallinen valtuutettu MILWAUKEE®- jälleenmyyjä Etelä-Pohjanmaalla

Saarenpää Oy on valittu yhdessä yli 70 IKH jälleenmyyjäverkostoon kuuluvan kauppiaan kanssa viralliseksi MILWAUKEE® jälleenmyyjäksi.

- Saarenpää Oy on toiminut MILWAUKEE® jälleenmyyjänä Etelä – Pohjanmaalla jo yli kymmenen vuoden ajan. Varastoimme myymälöissämme kattavan valikoiman MILWAUKEE® akku- ja sähkötyökaluja sekä tarvikkeita, joita meiltä voi hankkia verkkomyynnistä, yritysmyyjiltä sekä kolmesta kivijalkamyymälästämme, Alajärveltä, Lapualta ja Seinäjoelta, kertoo Saarenpää Oy:n kauppias Miika Saarenpää.

- Nyt yhteistyö tiivistyy entisestään, kun 1.2.2024 IKH-ketjun jälleenmyyjistä yli 70 kauppiasta sai virallisen, valtuutetun MILWAUKEE® jälleenmyyjäoikeuden, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että päivämäärästä alkaen pidennetty takuu myönnetään MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökaluille sekä REDLITHIUM™ – akuille vain, jos tuote on uusi ja se on ostettu valtuutetulta MILWAUKEE® – jälleenmyyjältä, Saarenpää tarkentaa.

MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökalu sekä REDLITHIUM™ – akku hankinnat

Jatkossa tehdessäsi MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökalu sekä REDLITHIUM™ – akku hankintoja tarkista, että hankintakanavasi on valtuutettu, virallinen MILWAUKEE® jälleenmyyjä, sillä pidennetyn takuun voit saada vain, jos tuote on uusi ja se on ostettu valtuutetulta MILWAUKEE® – jälleenmyyjältä.  

- Tehdessäsi ostokset MILWAUKEE® viralliselta ja valtuutetulta kumppanuusliikkeeltä voit olla varma, että koneesi saavat pidemmän takuun. Myös henkilökuntamme antavat asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua koskien MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökalu sekä REDLITHIUM™ – akku hankintoja, Saarenpää muistuttaa.