Verkkokauppa Henkilösuojaimet
Henkilösuojaimet

Henkilösuojaimet

Työturvallisuus on korkealla prioriteetilla kaikilla työpaikoilla. Keskeinen osa tätä on henkilösuojainten käyttö, jotka suojaavat työntekijöitä monilta riskeiltä. Suojakypärät ovat olennaisia pään suojaamisessa iskuilta ja vammoilta. Kasvojen suojaintuotteet, kuten visiirit ja suojalasit, torjuvat roiskeet ja kemikaalit. Kuulon suojaaminen melulta on tärkeää, ja kuulosuojaimet tarjoavat tässä avun. Silmäsuojaimet estävät aineiden pääsyn silmiin ja hengityssuojaimet suojaa hengityselimiä vaarallisilta aineilta. Hitsausmaskit, kuten tummennuslasit, suojaa silmiä valolta. Edustamamme tunnetut tuotemerkit, kuten Petzl, Climax, MSA, JSP, Bolle, 3M, Sundström, Silenta, Patron ja Milwaukee tarjoavat laajan valikoiman suojaintuotteita eri tarpeisiin, edistäen työturvallisuutta. Henkilösuojainten asianmukaisella käytöllä varmistetaan työntekijöiden terveys ja turvallisuus, luoden turvallisemman työympäristön.

Lue lisää

Henkilösuojaimet

Työturvallisuus olennainen osa työyhteisöjen toimintaa. Pyrkimyksessä hyvään ja turvalliseen työskentelyyn ja hyvinvointiin auttaa oikeanlaisten henkilösuojainten oikea käyttö.

Vammojen ennaltaehkäisy: Henkilösuojaimet estävät vammoja ja vahinkoja, jotka voivat aiheutua esimerkiksi iskuista, putoavista esineistä tai kemikaaleista.


Terveyden säilyttäminen: Oikein käytetyt suojaimet suojaavat työntekijöiden terveyttä, vähentäen altistumista haitallisille aineille ja riskeille.


Lakisääteiset vaatimukset: Monilla alueilla lainsäädäntö edellyttää henkilösuojainten käyttöä tietyissä työolosuhteissa varmistaakseen työntekijöiden turvallisuuden.


Turvallisuuskulttuurin edistäminen: Henkilösuojainten käyttö edistää turvallisuuskulttuuria, jossa työntekijät ovat tietoisia riskeistä ja osallistuvat niiden torjuntaan.


Tuottavuuden parantaminen: Työntekijöiden turvallisuus lisää tehokkuutta ja vähentää sairauspoissaoloja, mikä voi parantaa työpaikan tuottavuutta.


Hengenvaarallisten riskien välttäminen: Joissain työympäristöissä, kuten hitsaustyössä, henkilösuojainten käyttö voi olla ratkaisevaa hengenvaarallisten riskien minimoimiseksi.


Riskeihin varautuminen: Ennaltaehkäisevät toimenpiteet, kuten henkilösuojainten käyttö, auttavat yrityksiä varautumaan mahdollisiin vaaratilanteisiin.