Verkkokauppa Outlet tarjoustuotteet MUTTERINVÄÄNNIN 1/2' 36V WR36DB RUNKO MV

HiKOKI

MUTTERINVÄÄNNIN 1/2' 36V WR36DB RUNKO MV

Tuotekoodi: HI68010543
Multi Volt 36 V -mutterinväännin on tehokas työkalu, joka tarjoaa hämmästyttävät vääntövoimat avaamiseen ja kiristämiseen. Se soveltuu erityisesti raskaisiin tehtäviin, joita akkukoneet eivät pysty suorittamaan. Kevyt ja ergonominen muotoilu tekee siitä helppokäyttöisen, ja pitkäikäinen hiiliharjaton moottori takaa tehokkuuden. Lisäksi se on pöly- ja roiskevesitiivis, ja siinä on monia käteviä ominaisuuksia. Tuote on osa Multi Volt -tuotesarjaa, joka tarjoaa sähkötyökalun voiman yhdessä akkukoneen vapauden ja keveyden kanssa. Tämä mutterinväännin on täydellinen valinta pulttien ja muttereiden kiristykseen ja irrotukseen sekä koneiden ja ajoneuvojen huoltoon ja ylläpitoon.
Lue lisää
375,00 €
409,00 €
-8%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus:

Etsitkö äärimmäisen voimakasta mutterinväännintä, joka kykenee suoriutumaan raskaista tehtävistä, joihin akkukoneet eivät ole ennen pystyneet? Esittelemme sinulle voimakkaan ja monipuolisen Multi Volt 36 V -mutterinvääntimen. Tämä huipputehokas työkalu on suunniteltu tarjoamaan sinulle maksimaalista suorituskykyä ja mukavuutta kaikissa pulttien ja muttereiden kiristys- ja irrotustyötehtävissä.

Ominaisuudet:

Maksimaalinen vääntövoima: Tämä mutterinväännin tarjoaa uskomattoman 1650 Nm:n väännön avaamiseen ja 1050 Nm:n kiristysmomentin.


Raskaisiin töihin: Se on suunniteltu erityisesti niihin vaativiin tehtäviin, joita akkukoneet eivät ole aikaisemmin kyenneet suorittamaan.


Kevyt ja ergonominen: Laite on kevyt ja ergonominen suunnittelunsa ansiosta, ja sen kokonaispituus on vain 221 mm, mikä takaa helpon käsittelyn.


Pitkäikäinen moottori: Varustettu tehokkaalla hiiliharjattomalla moottorilla, joka takaa pitkän käyttöiän ja erinomaisen tehokkuuden.


IP56-luokitus: Pöly- ja roiskevesitiivis rakenne varmistaa luotettavan suorituksen kaikissa sääolosuhteissa.
Monipuolinen käyttö: 1/2" kara ja neljä kierros-/iskuluvun säätöasetusta tekevät tästä mutterinvääntimestä monipuolisen työkalun.


Kätevät ominaisuudet: LED-valo, akkuindikaattori akun tilan seuraamiseen, vyökoukku ja ranneremmi lisäävät käytännöllisyyttä.


Akkukiinnitys liuku: Helppo akun vaihto ja kiinnitys.


Tekniset tiedot:

Jännite: 36 V
Nopeus kuormittamatta: 0 - 1500 rpm
Iskuluku kuormittamatta: 0 - 2800 iskua/min
Maksimaalinen vääntömomentti: 400 / 600 / 800 / 1050 Nm
Kapasiteetti peruspulteille: M12 - M30
Kapasiteetti erikoispulteille: M10 - M24
Työkalukiinnitys: 1/2" neliö
Mitat (P): 221 mm
Paino ilman akkua: 2,95 kg


Vakiovarusteet:

Tuotepakkaus sisältää ainoastaan konerungon. Akku, laturi ja lisävarusteet eivät sisälly toimitukseen.
Käyttöalue:

Tämä mutterinväännin soveltuu erinomaisesti pulttien ja muttereiden kiristys- ja irrotustyöhön sekä koneiden ja ajoneuvojen huoltoon ja ylläpitoon.


Multi Volt 36 V:

Osana Multi Volt -tuotesarjaa tämä laite toimii Multi Volt -akun kanssa ja tarjoaa suorituskyvyn, joka vastaa sähköjohdollisia koneita. Saat samassa paketissa akkukoneen vapauden, keveyden ja helppouden sekä sähkötyökalun voiman. Tämä tarkoittaa nopeutta, voimaa ja tehokkuutta kaikissa projekteissasi.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta