Verkkokauppa Outlet tarjoustuotteet PISTOSAHA CJ36DB RUNKO HSC MV TYNNYRIKAH

HiKOKI

PISTOSAHA CJ36DB RUNKO HSC MV TYNNYRIKAH

Tuotekoodi: HI68011115
Tehokas ja monipuolinen akkukäyttöinen leikkuutyökalu tarjoaa nopean ja tarkan leikkauksen erilaisille materiaaleille. Hiiliharjaton moottori, älykäs Auto Mode, ja käyttäjäystävällinen muotoilu tekevät siitä täydellisen valinnan ammattilaisille ja kotikäyttäjille. Sisältää vakiovarusteina monia käteviä ominaisuuksia, kuten LED-valon ja tehokkaan purunpuhalluksen. Liukuakkukiinnityksen ansiosta akun vaihto on nopeaa ja helppoa. Monipuolinen käyttö puulle, teräkselle, alumiinille ja muille materiaaleille.
Lue lisää
385,00 €
417,00 €
-8%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus:

Etsitkö voimakasta ja tehokasta akkukäyttöistä työkalua, joka tarjoaa nopean leikkauksen monenlaisille materiaaleille? Tämä monipuolinen laite on suunniteltu tarjoamaan sinulle juuri sitä, ja paljon muuta. Tässä tuotekuvauksessa esittelemme sen ominaisuudet ja tekniset tiedot.

Ominaisuudet:

Vahva ja tehokas hiiliharjaton moottori: Tämä työkalu on varustettu huipputeknologisella hiiliharjattomalla moottorilla, joka takaa voimakkaan suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.


Erittäin nopea leikkuu: Voit luottaa tähän työkaluun nopeiden ja tarkkojen leikkausten tekemiseen erilaisiin materiaaleihin.


Käyttäjäystävällinen muotoilu: Sen ergonominen muotoilu ja helppokäyttöiset ominaisuudet tekevät siitä sopivan niin ammattilaisille kuin kotikäyttäjillekin.


Auto Mode: Tämä älykäs toiminto vaihtaa tarvittaessa automaatiotilan ja normaalitilan välillä, mikä vähentää melua ja tärinää, kun työkalua ei kuormiteta.


Elektroninen nopeudensäätö: Voit säätää työkalun nopeutta tarpeidesi mukaan eri materiaaleille ja leikkauksiin.
Yksinkertainen, nopea terien vaihto: Työkaluun voidaan vaihtaa terät nopeasti ja helposti, kiitos yleiskiinnitysjärjestelmän.


Tukeva alumiininen pohjalevy: Pohjalevy on valmistettu laadukkaasta alumiinista, mikä takaa tukevuuden ja kestävyyden.


LED-valo: Työskenteletpä sitten huonosti valaistussa tilassa tai tarkkuutta vaativissa töissä, LED-valo auttaa sinua näkemään paremmin.


Tehokas purunpuhallus: Työskentelyalue pysyy puhtaana ja näkyvänä, kiitos tehokkaan purunpuhallusjärjestelmän.


Voidaan kiinnittää pölynpoisto: Paranna työympäristöäsi ja pidä se siistinä kiinnittämällä pölynpoisto.


Liukuakkukiinnitys: Akun vaihto on nopeaa ja vaivatonta liukuakkukiinnityksen ansiosta.


Tekniset tiedot:

Jännite: 36 V
Kapasiteetti: Puu 160 mm / Teräs 10 mm
Max. jiirikulma: 45° (o/v)
Pienin leikkuusäde: 25 mm
Iskuluku kuormittamatta: 800 - 3500 iskua/min
Iskupituus: 26 mm
Terän pikakiinnitys: Kyllä
Tärinätaso (3D): 6,9 (levy) / 4,8 (teräsmateriaali) m/s²
Äänenpainetaso: 87,0 dB(A)
Ääniteho: 98,0 dB(A)
Mitat (P x K): 298 mm x 206 mm
Paino ilman akkua: 2,0 kg


Vakiovarusteet:

Huom! Tämä tuote toimitetaan pelkässä konerungossa. Se toimitetaan kätevässä HSC-laukussa, mutta akku, laturi ja lisävarusteet eivät sisälly toimitukseen.

Käyttöalue:

Tämä monipuolinen työkalu on ihanteellinen erilaisten materiaalien leikkaamiseen, mukaan lukien puu, teräs, alumiini, muovi, ruostumaton teräs ja ohuet, pehmeät rakennusmateriaalit.

Multi Volt 36 V:

Tämä työkalu kuuluu Multi Volt 36 V -tuotesarjaan, joka yhdessä Multi Volt -akun kanssa tarjoaa suorituskyvyn, joka vastaa sähköjohdollisia koneita. Saat siis sekä akkukoneen vapauden että sähkötyökalun voiman samassa paketissa. Tämä tekee työskentelystä nopeampaa, vahvempaa ja tehokkaampaa kuin koskaan ennen.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta