HiKOKI

AKKUPORAKONE 18V DS18DBL2 5,0AH HSC

Tuotekoodi: HI68010354
Tehokas 18 V Hiiliharjaton Akkuporakone. Etsitkö monipuolista ja tehokasta porakonetta? Esittelemme 18 V Hiiliharjattoman Akkuporakoneen, joka tarjoaa säädettävän suorituskyvyn, pitkän käyttöiän ja turvallisuutta. Se soveltuu moniin eri tehtäviin ja on suunniteltu käyttäjän mukavuus edellä. Lisäksi se sisältää monia käteviä lisävarusteita, kuten akut, pikalatauslaitteen ja kätevän säilytyslaukun. Valitse tämä akkuporakone ja nauti tehokkaasta ja turvallisesta työskentelystä.
Lue lisää
299,00 €
448,00 €
-33%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Tehokas ja monipuolinen 18 V Hiiliharjaton Akkuporakone

Etsitkö luotettavaa ja monipuolista akkuporakonetta, joka suoriutuu monista erilaisista tehtävistä? Esittelemme ylpeinä uuden 18 V Hiiliharjattoman Akkuporakoneemme, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta kaikille käyttäjille.

Tehokas ja Säädettävä Suorituskyky

Tämä akkuporakone tarjoaa vaikuttavan nopeuden kuormittamattomana, joka vaihtelee välillä 0 - 500 rpm kevyempiin tehtäviin ja 0 - 2100 rpm vaativampiin poraus- ja ruuvaustehtäviin. Lisäksi sen maksimaalinen vääntömomentti on vaikuttavat 136 Nm, mikä tarkoittaa, että se selviytyy helposti erilaisista materiaaleista.

Kätevä ja Käyttäjäystävällinen Suunnittelu

Tämä akkuporakone on suunniteltu käyttäjän mukavuus mielessä. Sen ergonominen kumipäällysteinen kahva ja kapea ympärysmitta tarjoavat hyvän otteen ja vähentävät väsymystä pitkissä projekteissa. Karalukolla työkalunvaihto on helppoa, ja siinä on momentin säätöasetukset 22 + 1, jotta voit mukauttaa sen erilaisiin tehtäviin.

Pitkäkestoinen Suorituskyky

Hiiliharjaton moottori tarjoaa pidemmän toiminta-ajan yhdellä latauksella ja pidemmän käyttöiän, samalla kun se vähentää huoltotarvetta. Lisäksi moottorijarru lisää turvallisuutta ja tarkkuutta käytön aikana.

Turvallisuus ja Käytännöllisyys

Tämä akkuporakone on varustettu useilla turvaominaisuuksilla, mukaan lukien turvaominaisuus, joka pysäyttää moottorin esimerkiksi materiaalin jumittuessa. HPS ylikuormitussuoja (Hitachi Protection System) pitää sinut ja koneesi turvassa vaativissakin olosuhteissa.

Valoisuutta ja Helppoutta

Integroitu LED-valo laajakulmaisella valoteholla auttaa valaisemaan työskentelyalueesi myös huonosti valaistuissa paikoissa. Akkuindikaattori pitää sinut ajan tasalla akun varaustilanteesta.

Kattavat Lisävarusteet

Akkuporakoneeseen sisältyy 2 x 5,0 Ah Li-Ion akkua, pikalatauslaite jäähdytyspuhaltimella, sivukahva ja kätevä säilytyslaukku, joka on pinottava ja helpottaa kuljetusta ja varastointia.

Yhteenveto

18 V Hiiliharjaton Akkuporakoneemme on täydellinen valinta ammattilaisille ja harrastajille, jotka vaativat tehokasta ja monipuolista poraus- ja ruuvaustyökalua. Olitpa sitten työmaalla tai omassa työpajassasi, tämä porakone takaa suorituskyvyn, mukavuuden ja turvallisuuden kaikissa tehtävissäsi.

Ominaisuudet:

- jännite 18 V

- nopeus kuormittamattomana 0 - 500 / 0 - 2100 rpm

- max. vääntömomentti 136 Nm

- pikaistukka 13 mm

- kara 1/2" x 20 UNF

- porauskapasiteetti puu 76 mm / teräs 13 mm

- kapasiteetti koneruuvi 6,0 x 90 mm / puuruuvi 8,0 x 90 mm

- momentin säätöasetukset 22 + 1

- erittäin vankka ja vahva

- hiiliharjaton moottori tarjoaa pidemmän toiminta-ajan yhdellä latauksella sekä pidemmän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen

- turvaominaisuus, joka pysäyttää moottorin esim. materiaalin jumittuessa

- ergonominen kumipäällysteinen kahva, kapea ympärysmitta

- karalukolla helppo työkalunvaihto

- portaaton oikea ja vasenkäynti vakiovoimalla

- elektroninen "Feedback" tehonsäätö

- moottorijarru

- HPS ylikuormitussuoja (Hitachi Protection System)

- integroitu LED-valo (laajakulma)

- akkuindikaattori

- vyökoukku ja rannelenkki

- käytännöllinen, pinottava säilytyslaukku helppoon kuljetukseen ja varastointiin

- vakiovarusteet: 2 x 5,0 Ah Li-Ion akku, pikalatauslaite jäähdytyspuhaltimella, sivukahva, HSC-laukku

- kokonaispituus 204 mm

- paino akun kanssa 2,5 kg

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta