Verkkokauppa Sähkö - ja akkutyökalut HiKOKI DYCKERTNAULAIN NT1865DA RUNKO 20GR

HiKOKI

DYCKERTNAULAIN NT1865DA RUNKO 20GR

Tuotekoodi: HI58010712
DYCKERTNAULAIN NT1865DA KONERUNKO 20GR | Tuotekoodi HI58010712 Tämä tehokas ja helppokäyttöinen viimeistelynaulain on suunniteltu ammattilaisille ja vaativille harrastajille. Paineilmalla toimiva jousi varmistaa vahvan naulan upotuksen ja vähäisen rekyylin. Hiiliharjaton moottori takaa pitkäikäisyyden ja korkean suorituskyvyn. Yhdellä akun latauksella (3,0 Ah) voi naulata jopa 1200 naulaa. Laite tarjoaa vakaan suorituskyvyn kaikissa lämpötiloissa ja sisältää ergonomisen, liukumattoman otekahvan sekä työkaluttoman syvyydensäädön. LED-valo valaisee työstettävän kohteen, ja akkuindikaattori näyttää jäljellä olevan virran tilan. Vakiovarusteisiin kuuluvat pelkkä konerunko, paneelikärki, suojalasit ja HSC-konelaukku (akku ja laturi myydään erikseen).Soveltuu: Ovi- ja ikkunalistat, kattolistat, jalka- ja lattialistat, huonekalut sekä sisä- ja ulkopaneloinnit.
Lue lisää
449,00 €
559,00 €
-20%
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Viimeistelynaulain DYCKERTNAULAIN NT1865DA RUNKO 20GR | Tuotekoodi HI58010712

Tämä tehokas ja helppokäyttöinen viimeistelynaulain on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja vaativille harrastajille, jotka arvostavat suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Paineilmalla toimiva jousi varmistaa vahvan naulan upotuksen ja vähäisen rekyylin, jolloin työn jälki on aina siisti ja tarkka. Laite ei vaadi säännöllistä huoltoa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkäkestoisiin projekteihin.

NT1865DA tarjoaa pitkän käyttöajan, sillä yhdellä akun latauksella (3,0 Ah) voit naulata jopa 1200 naulaa, mikä vähentää keskeytyksiä työssäsi. Laite toimii luotettavasti erilaisissa lämpötiloissa, mikä takaa tasaisen työn jäljen. Hiiliharjaton moottori takaa laitteen pitkäikäisyyden ja korkean suorituskyvyn.

Naulaimessa on valittavissa kerta- ja sarjalaukaisu, mikä lisää joustavuutta eri työtehtävissä. Työkaluton syvyydensäätö mahdollistaa naulan upotussyvyyden helpon ja nopean säätämisen. Ergonominen, liukumaton otekahva parantaa käyttömukavuutta ja vähentää käden väsymistä pitkäkestoisessa käytössä.

Tehokas LED-valo valaisee työstettävän kohteen, jolloin näet aina tarkasti, mihin naulaat. Akkuindikaattori näyttää jäljellä olevan virran tilan, joten tiedät aina, milloin on aika ladata akku. Akkukiinnitys slide helpottaa akun kiinnittämistä ja irrottamista.

Tämä viimeistelynaulain soveltuu erinomaisesti monenlaisiin viimeistelytöihin, kuten ovi- ja ikkunalistoihin, kattolistoihin, jalka- ja lattialistoihin, huonekaluihin sekä sisä- ja ulkopanelointeihin. Viimeistelynaulain on täydellinen valinta, kun haluat ammattimaisen lopputuloksen helposti ja tehokkaasti.

Vakiovarusteet sisältävät pelkän konerungon, paneelikärjen, suojalasit ja HSC-konelaukun. Huomioi, että akku ja laturi eivät sisälly toimitukseen.

Viimeistelynaulain DYCKERTNAULAIN NT1865DA RUNKO 20GR on ihanteellinen valinta kaikille, jotka arvostavat tehokkuutta, kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä.


Viimeistelynaulain:

DYCKERTNAULAIN NT1865DA RUNKO 20GR | Tuotekoodi HI58010712

Tämä tehokas ja helppokäyttöinen viimeistelynaulain on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja vaativille harrastajille, jotka arvostavat suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Paineilmalla toimiva jousi varmistaa vahvan naulan upotuksen ja vähäisen rekyylin, jolloin työn jälki on aina siisti ja tarkka. Laite ei vaadi säännöllistä huoltoa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkäkestoisiin projekteihin.

Ominaisuudet:

Pitkä käyttöaika: Voit naulata jopa 1200 naulaa yhdellä akun latauksella (3,0 Ah), joten saat enemmän aikaan vähemmillä tauoilla.

Vakaa suorituskyky: Laite toimii luotettavasti erilaisissa lämpötiloissa, mikä takaa tasaisen työn jäljen.

Hiiliharjaton moottori: Tehokas ja pitkäikäinen moottori varmistaa laitteen pitkäikäisyyden ja korkean suorituskyvyn.

Valittavat laukaisutoiminnot: Voit valita kerta- ja sarjalaukaisun välillä, mikä lisää joustavuutta eri työtehtävissä.

Työkaluton syvyydensäätö: Naulan upotussyvyyden säätäminen on helppoa ja nopeaa ilman työkaluja.

Ergonominen muotoilu: Liukumaton otekahva parantaa käyttömukavuutta ja vähentää käden väsymistä pitkäkestoisessa käytössä.

LED-valo: Tehokas LED-valo valaisee työstettävän kohteen, joten näet aina tarkasti, mihin naulaat.

Akkuindikaattori: Näyttää jäljellä olevan virran tilan, joten tiedät aina, milloin on aika ladata akku.

Akkukiinnitys slide: Helpottaa akun kiinnittämistä ja irrottamista.

Tekniset tiedot:

Jännite: 18 V
Lipaskulma: 20°
Lipaskapasiteetti: 100 naulaa
Laukaisutoiminto: Kombi
Nopeus: 3 naulaa/s
Naulapituus: 32 - 65 mm
Lankamitat: 1,60 x 1,40 mm
Tärinätaso: 2,6 m/s²
Äänenpainetaso: 81 dB(A)
Ääniteho: 92 dB(A)
Mitat: P 323 x L 298 x K 104 mm
Paino ilman akkua: 3,0 kg

Vakiovarusteet:

Pelkkä konerunko
Paneelikärki
Suojalasit
HSC-konelaukku
Akku ja laturi eivät sisälly toimitukseen
Käyttöalue

Tämä viimeistelynaulain soveltuu erinomaisesti monenlaisiin viimeistelytöihin, kuten:

Ovi- ja ikkunalistat
Kattolistat
Jalka- ja lattialistat
Huonekalut
Sisä- ja ulkopaneloinnit

Viimeistelynaulain on täydellinen valinta, kun haluat ammattimaisen lopputuloksen helposti ja tehokkaasti.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta