MILWAUKEE®

MILWAUKEE®

Saarenpää Oy | valtuutettu ja virallinen MILWAUKEE®- jälleenmyyjä Etelä-Pohjanmaalla

Saarenpää Oy on toiminut MILWAUKEE® jälleenmyyjänä Etelä – Pohjanmaalla jo yli kymmenen vuoden ajan. Varastoimme myymälöissämme kattavan valikoiman MILWAUKEE® akku- ja sähkötyökaluja sekä tarvikkeita, joita meiltä voi hankkia verkkomyynnistä, yritysmyyjiltä sekä kolmesta kivijalkamyymälästämme, Alajärveltä, Lapualta ja Seinäjoelta. 1.2.2024 yhteistyö on tiivistynyt entisestään, sillä Saarenpää Oy sai virallisen, valtuutetun MILWAUKEE® jälleenmyyjäoikeuden. Uuden kumppanuuden myötä pidennetty takuu myönnetään MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökaluille sekä REDLITHIUM™ – akuille vain, jos tuote on uusi ja se on ostettu valtuutetulta MILWAUKEE® – jälleenmyyjältä.

 

Lue lisää

MILWAUKEE®

Saarenpää Oy | valtuutettu ja virallinen MILWAUKEE®- jälleenmyyjä Etelä-Pohjanmaalla

Saarenpää Oy on toiminut MILWAUKEE® jälleenmyyjänä Etelä – Pohjanmaalla jo yli kymmenen vuoden ajan. Varastoimme myymälöissämme kattavan valikoiman MILWAUKEE® akku- ja sähkötyökaluja sekä tarvikkeita, joita meiltä voi hankkia verkkomyynnistä, yritysmyyjiltä sekä kolmesta kivijalkamyymälästämme, Alajärveltä, Lapualta ja Seinäjoelta.

1.2.2024 IKH-ketjun jälleenmyyjistä yli 70 kauppiasta sai virallisen, valtuutetun MILWAUKEE® jälleenmyyjäoikeuden, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että päivämäärästä alkaen pidennetty takuu myönnetään MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökaluille sekä REDLITHIUM™ – akuille vain, jos tuote on uusi ja se on ostettu valtuutetulta MILWAUKEE® – jälleenmyyjältä. Ennen 1.2.2024 perustetut oikeudet säilyvät ennallaan.  

MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökalu sekä REDLITHIUM™ – akku hankinnat

Jatkossa tehdessäsi MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökalu sekä REDLITHIUM™ – akku hankintoja tarkista, että hankintakanavasi on valtuutettu, virallinen MILWAUKEE® jälleenmyyjä, sillä pidennetyn takuun voit saada vain, jos tuote on uusi ja se on ostettu valtuutetulta MILWAUKEE® – jälleenmyyjältä.  

Tehdessäsi ostokset MILWAUKEE® viralliselta ja valtuutetulta kumppanuusliikkeeltä voit olla varma, että koneesi saavat pidemmän takuun. Myös henkilökuntamme antaa asiantunteva neuvontaa ja palvelua koskien MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökalu sekä REDLITHIUM™ – akku hankintoja.


10 hyvää syytä käyttää Milwaukee-akku- ja sähkötyökaluja:

Laatu: Milwaukee on tunnettu laadukkaista ja kestävistä työkaluistaan, jotka on suunniteltu kestämään vaativaa ammattikäyttöä.

Innovointi: Milwaukee on ollut edelläkävijä monissa työkaluinnovaatioissa, kuten ensimmäisenä esittelemässä akkukäyttöisiä työkaluja, kuten M18 FUEL™ -sarja. Lisäksi Onekey ominaisuudella pystyy ohjaamaan sähkötyökaluja bluetoothin kautta.

Suorituskyky: Milwaukee-työkalut tarjoavat vahvaa suorituskykyä ja voimaa erilaisiin työtehtäviin.

Akkuteknologia: Milwaukee on panostanut voimakkaasti akkuteknologiaan, mikä on johtanut pidempiin käyttöaikoihin ja parempaan akkukestävyyteen.

Monipuolisuus: Milwaukee tarjoaa laajan valikoiman työkaluja eri aloille, kuten rakentaminen, remontointi, metallityöt ja puutarha- ja puusepäntyöt.

Ergonomia: Milwaukee suunnittelee työkalunsa ergonomisesti, jotta ne ovat mukavia käyttää pitkiäkin aikoja.

Varustelu: Työkaluissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten LED-valot, pölynpoisto ja nopeuden säätö.

Yhteensopivuus: Milwaukee-akkutyökalut ovat usein yhteensopivia saman järjestelmän akkujen kanssa, mikä tekee työkaluista entistä monipuolisempia.

Ammattikäyttö: Milwaukee on suosittu valinta ammattilaisten keskuudessa, mikä kertoo niiden luotettavuudesta ja tehokkuudesta.

Tuki ja takuu: Milwaukee tarjoaa jälleenmyyjien kautta kattavaa tukea tuotteiden käyttäjille sekä hyvän takuun työkaluilleen valtuutetuilta MILWAUKEE® – jälleenmyyjältä.

Saarenpää Oy:llä MILWAUKEE® virallinen ja valtuutettu jälleenmyyjäoikeus

Milwaukee otti käyttöön 1.2.2024 virallisen ja valtuutetun MILWAUKEE® jälleenmyyjäoikeuden, mikä tarkoittaa sitä, että päivämäärästä alkaen pidennetty takuu myönnetään MILWAUKEE®– sähkö- ja puutarhatyökaluille sekä REDLITHIUM™ – akuille vain, jos tuote on uusi ja se on ostettu valtuutetulta MILWAUKEE® – jälleenmyyjältä. Ennen 1.2.2024 perustetut oikeudet säilyvät ennallaan.