Verkkokauppa Sesonkituotteet UPPOPUMPPU 1100W / 230V RST LIKA

UPPOPUMPPU 1100W / 230V RST LIKA

Tuotekoodi: esp054
Uppopumppu 1100W / 230V RST Lika on tehokas ja kestävä likavesipumppu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla rungolla. Soveltuu erinomaisesti erilaisiin vedenpoistotarpeisiin kuten kellareiden tyhjentämiseen ja tulvien hallintaan. Pumppu on varustettu 1100 W:n moottorilla ja pystyy käsittelemään jopa 35 mm:n hiukkasia. Helppo asentaa ja käyttää. Sähköjohto pituudeltaan 10 metriä. Paino 5,6 kg.
Lue lisää
99,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Uppopumppu 1100W / 230V RST Lika | Tuotekoodi: ESP054

Ominaisuudet:

Käyttötarkoitus: Likavesipumppu
Rakenne: RST-runko (ruostumaton teräs)
Teho: 1100 W / 230 V
Maksimipaine: 0,95 bar
Maksimituotto: 15000 l/h
Maksiminostokorkeus: 9,5 m
Maksimiupotussyvyys: 7 m
Jäämäveden korkeus: 35 mm
Maksimihaitarakeston koko: 35 mm
Nesteen maksimilämpötila: 35°C
Lähtöliitäntä: 25 mm / 38 mm letkuille tai kierre 1" (naaras) letkunipalle
Sähköjohto: H07RN-F
Sähköjohdon pituus: 10 m
Paino: 5,6 kg

Tuotekuvaus:

Tämä tehokas likavesipumppu tarjoaa luotettavan ratkaisun monipuolisiin vedenpoistotarpeisiin. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko takaa kestävyyden ja pitkän käyttöiän vaativissakin olosuhteissa. 1100 W:n moottori yhdessä 230 V:n jännitteen kanssa tarjoaa riittävän voiman veden tehokkaaseen pumppaamiseen.

Pumpun suuri maksimituotto (15000 l/h) ja maksiminostokorkeus (9,5 m) mahdollistavat tehokkaan veden poiston erilaisissa ympäristöissä. Sen maksimiupotussyvyys on 7 metriä, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun esimerkiksi kellareiden tai kaivojen tyhjentämiseen. Pumpun kompakti koko ja kevyt paino tekevät siitä helpon käsitellä ja siirtää tarpeen mukaan.

Likaupotuspumpun suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota, ja se kykenee käsittelemään jopa 35 mm:n suuruisia hiukkasia, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun likavesien käsittelyyn erilaisissa ympäristöissä. Lisäksi pumpussa on jäämäveden korkeuden ilmaisin, mikä varmistaa tehokkaan toiminnan myös pienillä vesimäärillä.

Sähköjohto on varustettu laadukkaalla H07RN-F-kaapelilla, ja sen 10 metrin pituus antaa joustavuutta asennuksessa eri ympäristöissä. Pumpun käyttöliittimet mahdollistavat eri kokoisten letkujen tai liitäntöjen käytön tarpeen mukaan.

Yhteenvetona tämä likavesipumppu tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun erilaisiin vedenpoistotarpeisiin, olipa kyse sitten kellareiden tyhjentämisestä, tulvien hallinnasta tai muista vastaavista sovelluksista. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta