Uppopumput

Uppopumput

Saarenpää Oy:n valikoimasta löydät myös IKH:n monipuoliset uppopumput likavedelle ja puhtaalle vedelle. Uppopumput ovat erinomaisia tyhjentämään kellareita, kaivoja, uima-altaita ja kylpytynnyreitä. Ne ovat varustettu tasokytkimellä, joka käynnistää pumpun automaattisesti, kun nestetaso saavuttaa tietyn rajan. Uppopumpun mallista riippuen, ulostulo sijaitsee joko tuotteen sivussa tai päällä.

Lue lisää

Uppopumput

Saarenpää Oy tarjoaa laajan valikoiman IKH:n monipuolisia uppopumppuja, jotka on suunniteltu erityisesti likaveden ja puhtaan veden käsittelemiseen. Näiden uppopumppujen avulla voit tehokkaasti tyhjentää kellareita, kaivoja, uima-altaita ja kylpytynnyreitä monenlaisissa tilanteissa. Ne ovat luotettavia työkaluja niin ammattilaisille kuin kotikäyttäjillekin.

Uppopumput ovat varustettu kätevällä tasokytkimellä, joka käynnistää pumpun automaattisesti, kun nestetaso saavuttaa tietyn ennalta määritellyn rajan. Tämä ominaisuus tekee niistä erityisen helppokäyttöisiä ja säästää aikaa ja vaivaa käyttäjältä. Lisäksi uppopumpun mallista riippuen, ulostulo voi sijaita joko tuotteen sivussa tai päällä, mikä tarjoaa joustavuutta ja mahdollistaa optimaalisen asennuksen erilaisiin ympäristöihin.

Valitse IKH:n uppopumppu Saarenpää Oy:n valikoimasta ja luota laadukkaaseen ja monipuoliseen työkaluun, joka takaa tehokkaan vedenpoiston kaikissa tilanteissa.