Verkkokauppa Tarjouslehdet ja esitteet IKH Maaliskuu 2024 TURVAKENGÄT SIEVI LAZER ROLLER HIGH+S3 4

Sievi

TURVAKENGÄT SIEVI LAZER ROLLER HIGH+S3 4

Tuotekoodi: SK52313-43
Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät: Tehokasta suojaa ja mukavuutta. Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät tarjoavat korkealaatuista suojaa ja mukavuutta ammattilaisille vaativissa työolosuhteissa. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten FlexEnergy®-joustoelementti ja Sievi TractionPro® -kitkapohja, yhdistettynä mukavuutta lisääviin tekijöihin, kuten PORON XRD® -tukeen ja Memory Foam -nilkkasuojukseen, tekevät näistä kengistä luotettavan valinnan pitkäkestoiseen käyttöön. Lisäksi BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi ja Sievin kehittämä 3D-dry® -vuori tarjoavat helppoa säätöä ja pitävät jalat kuivina ja miellyttävinä vaihtelevissa olosuhteissa. Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät ovat täydellinen valinta ammattilaisille, jotka vaativat parasta suojaa ja mukavuutta työssään.
Lue lisää
249,00 €
263,00 €
-5%
Tilapäisesti loppu
Katso myymäläsaatavuus
Tuote on tilapäisesti loppunut Saarenpää Oy:n myymälöistä.

Tuote on tilattavissa pidemmällä toimitusajalla.

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

TURVAKENGÄT SIEVI LAZER ROLLER HIGH+S3 | Tuotekoodi: SK52313

Tuotekuvaus:

Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät tarjoavat huippuluokan suojaa ja mukavuutta vaativiin työolosuhteisiin. Näiden kengien innovatiiviset ominaisuudet yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tekevät niistä ihanteellisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa suojaa ja kestävyyttä pitkäkestoiseen käyttöön.

 

Lazer Roller High+ Nilkkurit

Aukollinen kantarakenne
FlexEnergy®-joustoelementti jalkineen kannassa
Sievi TractionPro®-kitkapohja
PORON XRD® tuki nilkkaosassa
Turvaluokitus: EN ISO 20345:2022 S3 SR SC FO HRO

 

Ominaisuudet:

Komposiittivarvassuoja
Teräksinen naulaanastumissuoja
Öljyn- ja kemikaalien kesto
Antistaattinen
Vettähylkivä päällismateriaali
Koronjousto
Kaksikerroksinen PU/RU-pohja
DUAL Comfort -pohjallinen
Soveltuu käytettäväksi kuumissa olosuhteissa (kestää jopa 300 °C)
Memory Foam -nilkkasuoja
ESD-jalkineet
BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi
Sievin 3D-dry®-vuori kosteudenpoistolla
FlexStep®-iskunvaimennus
Sievi TractionPro®-kitkapohja lisää pitoa

 

Turvallisuus EN ISO 20345:2022 S3 SR SC FO HRO: Varustettu komposiittivarvassuojalla ja teräksisellä naulaanastumissuojalla, jotka tarjoavat suojaa teräviltä esineiltä ja mahdollisilta naarmuilta.

Korkea joustavuus: FlexEnergy®-joustoelementti kannassa mahdollistaa jalkineen edistyksellisen joustavuuden ja liikkuvuuden.

Pito ja kestävyys: Sievi TractionPro® -kitkapohja tarjoaa erinomaisen pidon ja kestää öljyä sekä useimpia kemikaaleja.

Mukavuus: PORON XRD® -tuki nilkassa vaimentaa iskuja ja tukee jalkaa, kun taas Memory Foam -nilkkasuoja lisää mukavuutta ja suojaa nilkkaa.

Korkea lämpötilankesto: Soveltuu käytettäväksi myös kuumissa olosuhteissa, Sievin nitriilikumista valmistettu kitkapohja kestää jopa 300 °C:n lämpötilan.

Monipuolinen käyttö: Vettähylkivä päällismateriaali ja Dual Comfort -pohjallinen takaavat käyttömukavuuden erilaisissa sääolosuhteissa ja työympäristöissä.

Innovatiivinen kiinnitysmekanismi: BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi varmistaa helpon ja tarkan säädön.

Kosteudenhallinta: Sievin kehittämä 3D-dry® -vuori siirtää kosteuden pois jalan pinnalta, pitäen jalat kuivina ja miellyttävinä.

Iskunvaimennus: FlexStep®-teknologia ja FlexEnergy®-joustoelementti tarjoavat maksimaalisen iskunvaimennuksen ja käyttömukavuuden.

Antistaattinen ja ESD-sertifioitu: Purkaa hallitusti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön, varmistaen turvallisen työskentelyympäristön.

Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät ovat luotettava valinta ammattilaisille, jotka vaativat parasta suojaa, mukavuutta ja kestävyyttä työskentelyolosuhteista riippumatta.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta