Verkkokauppa Työkengät
Työkengät

Työkengät

Valitse turvallisuutta ja käyttömukavuutta jalkineilla työpäiviisi!

Saarenpää Oy:n omissa myymälöissä erilaisten ammatti- ja turvajalkinemallien valikoima on alueen suurimpia. Varastoimme tuotteita kierroltaan sopivan määrän myymälöihimme. Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme toimittamaan myös isompia jalkinemääriä. Tässä asiakkaitamme auttaa yritysmyyntimme, joka on tottunut toimittamaan suurempiakin turvajalkine eriä asiakkaille. Usein näissä tilanteissa asiakkaat lähettävät erillisen tarjouspyynnön.

Aina verkkomyynti ei päivity samassa tahdissa kun myymälöihin saapuu uutuuksia ja joitain jalkinemerkkejä myymme verkossa, mutta suoraan tuotemerkin hyllyjä ei löydy kyseisestä myymälästä. Meiltä voi aina kysyä lisätietoja rohkeasti asiantuntevilta myyjiltämme. Käytännössä suurimmat yhteistyökumppanimme jalkineasioissa ovat Sievin Jalkine, Ejendalsin Jalas - tuotemerkki sekä Helly Hansen workwear.

Isommissa kenkäkaupoissa meille voi lähettää tarjouspyyntöjä kätevästi vaikka sähköpostilla tai pyytää jalkine-esittelyä suoraan työyhteisöönne, myynti@saarenpaaoy.fi

Lue lisää

Työkengät

Ammatti- ja turvajalkineiden käyttö on tärkeää monista syistä, erityisesti työympäristöissä, joissa esiintyy erilaisia riskejä ja vaaroja.

Henkilösuojelu: Ammatti- ja turvajalkineet tarjoavat suojaa jalkojen vammoilta ja vahingoilta. Työpaikoilla voi olla esineitä, jotka voivat putoamisen tai puristumisen seurauksena aiheuttaa vammoja. Turvajalkineiden teräskärjet tai komposiittivarvassuojat auttavat estämään tällaisilta vahingoilta.

Pohjasuoja: Monissa työympäristöissä on riski terävien esineiden, kuten naulojen tai lasinsirujen, aiheuttamista jalkojen lävistyksistä. Jalkineiden läpäisysuoja estää tällaisten esineiden tunkeutumisen jalkineen pohjan läpi.

Liukkaudenesto: Ammatti- ja turvajalkineissa käytetyt liukuesteet ja pohjamateriaalit auttavat ehkäisemään liukastumisia ja kaatumisia erilaisissa olosuhteissa, kuten märällä tai liukkaalla alustalla.

Ergonomia ja mukavuus: Hyvin suunnitellut ammatti- ja turvajalkineet voivat tarjota ergonomista tukea ja mukavuutta, mikä vähentää jalkojen väsymistä ja epämukavuutta pitkän työpäivän aikana.

Säädökset ja standardit: Useissa maissa ja työympäristöissä on lakisääteisiä vaatimuksia turvallisuudesta työpaikalla. Turvajalkineiden käyttö voi olla osa näitä vaatimuksia, ja niiden avulla työnantajat voivat varmistaa työntekijöiden turvallisuuden.

Ammatti- ja turvajalkineiden käyttö on olennainen osa työturvallisuutta ja auttaa vähentämään tapaturmia ja vammoja työpaikoilla. Ne voivat suojata työntekijöitä monilta eri riskeiltä ja edistää turvallista ja tehokasta työskentelyä. Varastoimme kattavasti erityisesti turvajalkineita kaikissa Saarenpää Oy:n myymälöissä. Meiltä voit myös kysyä isompiin hankintoihin myynti@saarenpaaoy.fi sähköpostin kautta. Yhteistyökumppaniemme kautta meillä on mahdollisuus toimittaa myös monia muita sellaisia mallistojen jalkineita, joita emme varastoi omissa myymälöissämme.