Verkkokauppa Työkengät
Työkengät

Työkengät

Ammatti- ja turvajalkineilla turvallisuutta ja käyttömukavuutta työpäiviisi

Tutustu Saarenpää Oy:n ammatti- ja turvajalkinemallien valikoimaan. Tarjoamme alueen suurimmat valikoimat myymälöissämme Seinäjoella, Lapualla ja Alajärvellä. Verkkokaupastamme löydät uutuksia ja myydyimmät vaihtoehdot. Asiantuntevat myyjämme auttavat myös verkkokauppahankinnoissa.

Yhteistyökumppaneidemme avulla toimitamme tarvittaessa myös suurempia jalkinemääriä. Yhteistyökumppaneitamme ovat jalkinevalmistajat Sievin Jalkine Oy, Ejdendalsin Jalas ja Helly Hansen Workwear. Tee tilauksesi verkkokaupassa tai ota yhteyttä myyntiimme sähköpostitse: myynti@saarenpaaoy.fi.

Valitse turvallisuus, valitse laatua.

Lue lisää

Työkengät

Ammatti- ja turvajalkineiden käyttö on tärkeää monista syistä, erityisesti työympäristöissä, joissa esiintyy erilaisia riskejä ja vaaroja.

Henkilösuojelu: Ammatti- ja turvajalkineet tarjoavat suojaa jalkojen vammoilta ja vahingoilta. Työpaikoilla voi olla esineitä, jotka voivat putoamisen tai puristumisen seurauksena aiheuttaa vammoja. Turvajalkineiden teräskärjet tai komposiittivarvassuojat auttavat estämään tällaisilta vahingoilta.

Pohjasuoja: Monissa työympäristöissä on riski terävien esineiden, kuten naulojen tai lasinsirujen, aiheuttamista jalkojen lävistyksistä. Jalkineiden läpäisysuoja estää tällaisten esineiden tunkeutumisen jalkineen pohjan läpi.

Liukkaudenesto: Ammatti- ja turvajalkineissa käytetyt liukuesteet ja pohjamateriaalit auttavat ehkäisemään liukastumisia ja kaatumisia erilaisissa olosuhteissa, kuten märällä tai liukkaalla alustalla.

Ergonomia ja mukavuus: Hyvin suunnitellut ammatti- ja turvajalkineet voivat tarjota ergonomista tukea ja mukavuutta, mikä vähentää jalkojen väsymistä ja epämukavuutta pitkän työpäivän aikana.

Säädökset ja standardit: Useissa maissa ja työympäristöissä on lakisääteisiä vaatimuksia turvallisuudesta työpaikalla. Turvajalkineiden käyttö voi olla osa näitä vaatimuksia, ja niiden avulla työnantajat voivat varmistaa työntekijöiden turvallisuuden.

Ammatti- ja turvajalkineiden käyttö on olennainen osa työturvallisuutta ja auttaa vähentämään tapaturmia ja vammoja työpaikoilla. Ne voivat suojata työntekijöitä monilta eri riskeiltä ja edistää turvallista ja tehokasta työskentelyä. Varastoimme kattavasti erityisesti turvajalkineita kaikissa Saarenpää Oy:n myymälöissä. Meiltä voit myös kysyä isompiin hankintoihin myynti@saarenpaaoy.fi sähköpostin kautta. Yhteistyökumppaniemme kautta meillä on mahdollisuus toimittaa myös monia muita sellaisia mallistojen jalkineita, joita emme varastoi omissa myymälöissämme.


Ammatti- ja turvajalkineilla turvaat työpäiväsi – tutustu Saarenpää Oy:n laajaan valikoimaan! Tarjoamme alueen suurimmat turvajalkine valikoimat myymälöissämme Seinäjoella, Lapualla ja Alajärvellä, ja verkkokaupastamme löydät sekä uutuudet että myydyimmät vaihtoehdot. Asiantuntevat myyjämme ovat apunasi myös verkkokauppahankinnoissa. Varastoimme laajasti erilaisia Sievin turvajalkine malleja sekä myydyimpiä Jalas ja Helly Hansen workwear turvajalkinemalleja.

Yhteistyökumppaneidemme avulla toimitamme tarvittaessa suurempia jalkinemääriä. Pääyhteistyökumppaneinamme ovat Sievin Jalkine Oy, Ejdendalsin Jalas ja Helly Hansen Workwear. Voit tehdä tilauksesi kätevästi verkkokaupastamme tai ottaa yhteyttä myyntiimme sähköpostitse osoitteessa myynti@saarenpaaoy.fi.

Valitse turvallisuus, valitse laatua – Saarenpää Oy on apunasi työpäiviesi parhaan suojan ja mukavuuden takaamiseksi.


Yhteistyökumppanimme jalkinevalmistajat:

Sievin jalkine Oy

Ejendals | Jalas

Helly Hansen Workwear

Ammatti- ja turvajalkinevalmistajien sähköiset kenkäkuvastot:

Sievi 2024