Verkkokauppa Työkengät Turvajalkineet
Turvajalkineet

Turvajalkineet

Valitse turvallisuutta ja käyttömukavuutta jalkineilla työpäiviisi!

Myymälöissä jalkineosastomme ovat laajat. Verkkomyynti ei aina päivity samassa tahdissa kun myymälöihin saapuu uutuuksia ja joitain jalkinemerkkejä myymme verkossa, mutta suoraan tuotemerkin hyllyjä ei löydy kyseisestä myymälästä. Meiltä voi aina kysyä lisätietoja rohkeasti asiantuntevilta myyjiltämme. Turvajalkine yhteistyökumppanimme ovat Sievin Jalkine, Ejendalsin Jalas - tuotemerkki sekä Helly Hansen workwear. Isommissa kenkäkaupoissa tarjouspyyntöjä voi lähettää kätevästi vaikka sähköpostilla, myynti@saarenpaaoy.fi.

Lue lisää

Turvajalkineet

Valitse turvallisuutta ja käyttömukavuutta jalkineilla työpäiviisi!


Työskentelyssä on tärkeää pitää huolta omasta turvallisuudestaan ja mukavuudestaan. Yksi keskeinen osa tätä on valita oikeanlaiset ammatti- ja turvajalkineet, jotka tarjoavat suojaa ja tukea erilaisissa työympäristöissä. Olitpa sitten rakennustyömaalla, tehtaassa tai muussa ammatissa, joka vaatii erityistä jalkineiden suojaa, valinta voi vaikuttaa merkittävästi työskentelymukavuuteesi ja turvallisuuteesi.

Myymälöissämme tarjoamme laajan valikoiman ammatti- ja turvajalkineita eri tarpeisiin. Ymmärrämme, että verkkomyynti ei aina pysty päivittymään yhtä nopeasti kuin myymälöihimme saapuu uutuuksia. Tämän vuoksi jotkut jalkinemerkit saattavat olla saatavilla vain myymälöissämme, mutta verkosta löytyy myös osa valikoimastamme. Jos etsit tiettyä tuotemerkkiä tai mallia, kannattaa ehdottomasti kääntyä asiantuntevien myyjiemme puoleen. He auttavat mielellään ja antavat lisätietoja tarpeidesi mukaan.

Turvajalkineiden osalta yhteistyökumppaneinamme toimivat arvostetut brändit, kuten Sievi Jalkine, Ejendalsin Jalas ja Helly Hansen Workwear. Nämä brändit ovat tunnettuja korkealaatuisista ja innovatiivisista tuotteistaan, jotka täyttävät vaativimmatkin turvallisuusstandardit. Turvajalkineiden valintaan vaikuttavat tekijät, kuten suojausluokka, iskunvaimennus, pohjan pitävyys ja vedenkestävyys. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat jalkineet, jotka takaavat sekä turvallisuuden että mukavuuden työpäiviesi aikana.

Isommissa kenkäkaupoissamme voit myös lähettää tarjouspyynnön kätevästi sähköpostilla. Osoitteemme on myynti@saarenpaaoy.fi. Tarvittaessa voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat jalkineet suoraan myymälästämme.

Valitsemalla oikeat ammatti- ja turvajalkineet varmistat, että voit keskittyä työtehtäviisi turvallisesti ja mukavasti. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään juuri sinulle sopivat jalkineet, joten älä epäröi ottaa yhteyttä asiantunteviin myyjiimme ja  pohtia juuri sinulle sopiva turvajalkinevalinta.