Verkkokauppa Työkengät SIEVI mallisto
SIEVI mallisto

SIEVI mallisto

Sievi Jalkine Oy: Laatua ja turvallisuutta suomalaisella designilla

Sievi Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, jonka vahva brändi on synonyymi korkealle laadulle, tinkimättömälle työturvallisuudelle ja käyttömukavuudelle. Yli 70 vuoden kokemuksella Sievi on kehittänyt jalkineita, jotka eivät ainoastaan täytä työvaatimukset, vaan myös tarjoavat tyylikkyyttä ja yhteensopivuutta eri tilanteisiin. Saarenpää Oy on ollut ylpeä Sievi Jalkineen jälleenmyyjä vuodesta 2004, ja voit tutustua valikoimaan osoitteessa sievi.com.

Sievi kuvasto 2023

Sievin ammatti - ja turvajalkineiden jälleenmyyjänä saat kauttamme kaikki Sievi kuvastossa 2023 esitellyt mallit. Varastoimme lisäksi omissa myymälöissä runsaasti erityisesti Sievin jalkineen turvajalkineita. Meiltä voit kysyä jalkinetarjouksen isommalle jalkinerälle osoitteesta, myynti@saarenpaaoy.fi

Lue lisää

SIEVI mallisto

Sievin Jalkine Oy: Suomalaista muotoilua ja laatua

Sievi Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, ja se on toiminut laatujohtajana jo vuodesta 1950. Saarenpää Oy on ollut ylpeä Sievin Jalkineen jälleenmyyjä jo vuodesta 2004. Sievin vahva brändi edustaa tinkimätöntä työturvallisuutta, korkeaa laatua sekä erinomaista käyttömukavuutta.

Sievin jalkineet ovat suunniteltu erityisesti erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopiviksi. Ne eivät ainoastaan tue jalkojasi, vaan myös merkittävästi parantavat työturvallisuutta, työssä viihtyvyyttä ja tehokkuutta. Sievi panostaa jatkuvasti parempien työjalkineiden kehittämiseen käyttämällä uusinta teknologiaa sekä parhaita saatavilla olevia materiaaleja ja ominaisuuksia.

Sievin monipuolinen valikoima muodostaa kattavan tuoteperheen, joka tarjoaa jalkineita erilaisiin työtehtäviin ja olosuhteisiin. Lisäksi Sievin jalkineet yhdistävät käytännöllisyyden tyylikkyyteen, joten ne ovat ammattilaisten valinta niin toiminnallisuuden kuin ulkonäönkin suhteen.

Tutustu Sievin laadukkaisiin jalkineisiin osoitteessa sievi.com ja valitse työhösi parhaiten sopivat vaihtoehdot Saarenpää Oy:n kautta – yli kahden vuosikymmenen kokemuksella Sievin Jalkineen jälleenmyyjänä.