Verkkokauppa Työkengät SIEVI mallisto
SIEVI mallisto

SIEVI mallisto

Sievi Jalkine Oy | Laatua ja turvallisuutta suomalaisella designilla

Sievin ammatti - ja turvajalkineiden jälleenmyyjänä saat kauttamme kaikki Sievi kuvastossa 2024 esitellyt mallit. Varastoimme lisäksi omissa myymälöissä runsaasti erityisesti Sievin jalkineen turvajalkineita. Meiltä voit kysyä jalkinetarjouksen isommalle jalkinerälle osoitteesta, myynti@saarenpaaoy.fi

Sievi kuvasto 2024

Lue lisää

SIEVI mallisto

Sievi Jalkine Oy: Suomalainen design, laatu ja turvallisuus

Sievi Jalkine Oy on Pohjois-Euroopan johtava jalkinevalmistaja, joka tunnetaan vahvasta brändistään, joka symboloi ensiluokkaista laatua, tinkimätöntä työturvallisuutta ja huippuluokan käyttömukavuutta. Yli 70 vuoden kokemuksella Sievi on kehittänyt jalkineita, jotka eivät ainoastaan täytä tiukimpia työvaatimuksia, vaan tarjoavat myös tyylikkyyttä ja soveltuvuutta eri tilanteisiin. Saarenpää Oy on ylpeä Sievi Jalkineen jälleenmyyjä vuodesta 2004, ja voit tutustua valikoimaan osoitteessa sievi.com.

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja ja laatujohtaja, joka korostaa tinkimätöntä työturvallisuutta, jalkaan istuvuutta ja käyttömukavuutta. Brändi on sitoutunut jatkuvasti kehittämään entistä parempia työjalkineita hyödyntäen uusinta teknologiaa, parhaita materiaaleja ja innovatiivisia ominaisuuksia.

Sievin päämääränä on valmistaa monipuolisesti erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita samalla edistäen merkittävästi työturvallisuutta, työviihtyvyyttä ja tehokkuutta. Sievin laaja valikoima muodostaa kattavan tuoteperheen, jonka avulla voit valita jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Sievi on ammattilaisen valinta.


Suomalaista muotoilua ja laatua

Sievi Jalkine Oy on toiminut Pohjois-Euroopan suurimpana jalkinevalmistamisen laatujohtajana jo vuodesta 1950. Saarenpää Oy on toiminut Sievi Jalkineen jälleenmyyjä yrityksen perustamisvuodesta 2004 alkaen. Sievin vahva brändi edustaa tinkimätöntä työturvallisuutta, korkeaa laatua sekä erinomaista käyttömukavuutta.

Sievin jalkineet on suunniteltu erityisesti erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopiviksi. Ne eivät ainoastaan tue jalkojasi, vaan parantavat myös merkittävästi työturvallisuutta, työssä viihtyvyyttä ja tehokkuutta. Sievi satsaa jatkuvasti parempien työjalkineiden kehittämiseen hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja parhaita saatavilla olevia materiaaleja ja ominaisuuksia.

Sievin monipuolinen valikoima tarjoaa laadukkaita jalkineita erilaisiin työtehtäviin ja olosuhteisiin. Jalkineet yhdistävät käytännöllisyyden tyylikkyyteen, tehden niistä ammattilaisten valinnan niin toiminnallisuuden kuin ulkonäönkin suhteen.

Voit tutustua Sievin kokovalikoimaan osoitteessa www.sievi.com ja valita Saarenpää Oy:n kautta työhösi parhaiten sopivat vaihtoehdot - kahden vuosikymmenen kokemuksella Sievin Jalkineen jälleenmyyjänä.

Sievi kuvasto 2024 | Tutustu Sievin jalkineen uuteen vuoden 2024 mallistoon