Verkkokauppa Työkengät SIEVI mallisto TURVAKENGÄT HIKER ROLLER+ S3 36

Sievi

TURVAKENGÄT HIKER ROLLER+ S3 36

Tuotekoodi: SK52451-36
Sievin Hiker Roller+ S3 -turvakenkä yhdistää mukavuuden, turvallisuuden ja innovaation. FlexEnergy®-joustoelementti tarjoaa keveyttä ja vireyttä, TractionPro-kitkapohja parasta pitoa. BOA® Fit System tekee kengistä helposti säädettävät. Ne täyttävät EN ISO 20345: S3 SRC CI -standardit, tarjoten suojaa ja turvaa. Kokeile näitä monipuolisia kengiä, jotka tekevät jokaisesta päivästäsi turvallisemman ja mukavamman.
Lue lisää
239,00 €
Tilapäisesti loppu
Katso myymäläsaatavuus
Tuote on tilapäisesti loppunut Saarenpää Oy:n myymälöistä.

Tuote on tilattavissa pidemmällä toimitusajalla.

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

TURVAKENGÄT HIKER ROLLER+ S3 | Tuotenumero SK52451

Hiker Roller+ S3 - on kotimaisen Sievin jalkineen valmistama turvakenkä, joissa mukavuus, turvallisuus ja innovaatio yhdistyvät täydellisesti.

Maksimoitu mukavuus FlexEnergy®-joustoelementillä: Hiker Roller -nilkkurissa käyttömukavuus on huipussaan, kiitos FlexEnergy®-joustoelementin, joka sitoo liike-energiaa, palauttaen yli 55 % energiasta askellukseesi. Voit odottaa ennenkokematonta keveyttä ja vireyttä jokaisella askeleellasi.

Markkinoiden parhaat pito-ominaisuudet: TractionPro-kitkapohja tarjoaa markkinoiden parhaan pidon kaikissa olosuhteissa. Voit luottaa vakaaseen askellukseen, oli alusta sitten millainen tahansa.

Helppokäyttöinen BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi: BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi sijoitettuna sivulle tekee kengistä helposti säädettävät ja takaa täydellisen istuvuuden ilman perinteisiä nauhoja.

Todistettu turvallisuus: Nämä kengät täyttävät EN ISO 20345: S3 SRC CI -standardit, tarjoten kattavan suojan teräviltä esineiltä ja varmistaen turvallisen työympäristön.

Ominaisuudet:

Päällismateriaali pu-nahkaa ja tekstiiliä tarjoten kestävyyttä ja mukavuutta.
Alumiininen varvassuoja ja teräksinen naulaanastumissuoja tuovat täydellisen suojan jalkineisiin.
Öljyn- ja kemikaalien kesto, antistaattiset ominaisuudet ja vettä hylkivä päällismateriaali tekevät kengistä monikäyttöiset.
Koronjousto ja PU/RU-pohjamateriaali takaavat erinomaisen pidon ja kulutuksenkeston sekä lämmönkeston 300 °C asti.
Lämmin vuori soveltuu vaativiin, kylmiin olosuhteisiin.
Kuumankestopohja (nitriilikumista valmistettu) ja Memory Foam -nilkkasuoja tuovat lisäturvaa ja -mukavuutta.
ALU-pohjallinen, Sievi FlexEnergy, ESD-hyväksytyt ja Boa -kiristysmekanismi täydentävät näiden kenkien monipuolisen ominaisuusvalikoiman.

Kokeile Hiker Roller+ S3 -turvakenkiä – ne eivät ole vain työkengät, vaan kumppani, joka tekee jokaisesta päivästäsi turvallisemman ja mukavamman.

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta