Verkkokauppa Työvaatteet ALUSPAITA S V.HARMAA/MUSTA HH LIFA MERIN

Helly Hansen

ALUSPAITA S V.HARMAA/MUSTA HH LIFA MERIN

Tuotekoodi: HH75107-939-S
Helly Hansenin lifa merinovillainen aluspaita tarjoaa huippuluokan lämpöpitoisuutta ja mukavuutta kaikissa sääolosuhteissa. Päämateriaali, 57% merinovillaa ja 43% polypropyleeniä, yhdistettynä Lifa® Stay Warm -teknologiaan ja Lifa® Merinoon, varmistaa optimaalisen lämpöreguloinnin ja kestävyyden. OEKO-TEX® -hyväksyntä takaa ympäristöystävällisyyden, kun taas edessä oleva YKK®-puolivetoketju, olkasaumattomuus, sivusaumattomuus ja hiertämättömät laakasaumat lisäävät käyttömukavuutta. Tämä aluspaita on täydellinen valinta tyylikkyyttä ja suorituskykyä arvostaville, jotka haluavat olla valmiita kaikenlaisiin sääolosuhteisiin.
Lue lisää
105,00 €
Varastossa
Katso myymäläsaatavuus

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

ALUSPAITA V.HARMAA/MUSTA HH LIFA MERINO HALF Z | Tuotekoodi: HH75107-939

Lämpö rakennetaaan pohjakerroksestaALUSPAITA HELLY HANSEN LIFA MERINO HALF

Tuotekoodi: HH75107-939

Pääominaisuudet:

Päämateriaali: 57% merinovillaa, 43% polypropyleenia - 215 g/m²
Päämateriaalilla OEKO-TEX® -hyväksyntä
Lifa® Stay Warm -teknologia
Lifa® Merino

Erityispiirteet:

Edessä YKK®-puolivetoketju, jossa sisäläppä ja leukasuojus
Ei olkasaumoja
Ei sivusaumoja
Hiertämättömät laakasaumat

Tuotekuvaus:

ALUSPAITA V.HARMAA/MUSTA HH LIFA MERINO HALF Z on suunniteltu tarjoamaan erinomaista lämpöpitoisuutta ja mukavuutta kaikissa sääolosuhteissa. Päämateriaalina käytetään huolella valittua sekoitusta, joka koostuu 57% merinovillasta ja 43% polypropyleenistä, tarjoten optimaalisen lämpö-suhde sekä kestävyyden.

Tämä aluspaita on OEKO-TEX® -hyväksytty, mikä tarkoittaa, että se täyttää tiukat ekologiset ja kemialliset standardit, varmistaen turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Lifa® Stay Warm -teknologia takaa tehokkaan kosteudenpoiston iholta, pitäen sinut kuivana ja lämpimänä kaikissa olosuhteissa. Lisäksi Lifa® Merino yhdistää merinovillan pehmeyden ja luonnollisen lämpöreguloinnin polypropyleenin kestävyyteen.

Aluspaidassa on edessä YKK®-puolivetoketju, jossa on sisäläppä ja leukasuojus, mahdollistaen helpon pukemisen ja riisumisen. Lisäksi tässä mallissa ei ole olkasaumoja eikä sivusaumoja, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään. Hiertämättömät laakasaumat varmistavat, että voit nauttia aktiivisista liikkeistä ilman epämukavuutta.

Ole valmis kohtaamaan kaikki sääolosuhteet tyylikkäästi ja mukavasti ALUSPAITA V.HARMAA/MUSTA HH LIFA MERINO HALF Z:n avulla.
 

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta