Verkkokauppa Työkengät Turvajalkineet TURVAKENGÄT SIEVI LAZER ROLLER HIGH+S3 3

Sievi

TURVAKENGÄT SIEVI LAZER ROLLER HIGH+S3 3

Tuotekoodi: SK52313-37
Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät: Tehokasta suojaa ja mukavuutta. Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät tarjoavat korkealaatuista suojaa ja mukavuutta ammattilaisille vaativissa työolosuhteissa. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten FlexEnergy®-joustoelementti ja Sievi TractionPro® -kitkapohja, yhdistettynä mukavuutta lisääviin tekijöihin, kuten PORON XRD® -tukeen ja Memory Foam -nilkkasuojukseen, tekevät näistä kengistä luotettavan valinnan pitkäkestoiseen käyttöön. Lisäksi BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi ja Sievin kehittämä 3D-dry® -vuori tarjoavat helppoa säätöä ja pitävät jalat kuivina ja miellyttävinä vaihtelevissa olosuhteissa. Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät ovat täydellinen valinta ammattilaisille, jotka vaativat parasta suojaa ja mukavuutta työssään.
Lue lisää
249,00 €
263,00 €
-5%
Tilapäisesti loppu
Katso myymäläsaatavuus
Tuote on tilapäisesti loppunut Saarenpää Oy:n myymälöistä.

Tuote on tilattavissa pidemmällä toimitusajalla.

Contact infoKysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse  myynti@saarenpaaoy.fi

Tuotekuvaus

Tekniset tiedot

Myymäläsaatavuus

Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

TURVAKENGÄT SIEVI LAZER ROLLER HIGH+S3 | Tuotekoodi: SK52313

Tuotekuvaus:

Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät tarjoavat huippuluokan suojaa ja mukavuutta vaativiin työolosuhteisiin. Näiden kengien innovatiiviset ominaisuudet yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin tekevät niistä ihanteellisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa suojaa ja kestävyyttä pitkäkestoiseen käyttöön.Lazer Roller High+ Nilkkurit

Aukollinen kantarakenne
FlexEnergy®-joustoelementti jalkineen kannassa
Sievi TractionPro®-kitkapohja
PORON XRD® tuki nilkkaosassa
Turvaluokitus: EN ISO 20345:2022 S3 SR SC FO HROOminaisuudet:

Komposiittivarvassuoja
Teräksinen naulaanastumissuoja
Öljyn- ja kemikaalien kesto
Antistaattinen
Vettähylkivä päällismateriaali
Koronjousto
Kaksikerroksinen PU/RU-pohja
DUAL Comfort -pohjallinen
Soveltuu käytettäväksi kuumissa olosuhteissa (kestää jopa 300 °C)
Memory Foam -nilkkasuoja
ESD-jalkineet
BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi
Sievin 3D-dry®-vuori kosteudenpoistolla
FlexStep®-iskunvaimennus
Sievi TractionPro®-kitkapohja lisää pitoaTurvallisuus EN ISO 20345:2022 S3 SR SC FO HRO: Varustettu komposiittivarvassuojalla ja teräksisellä naulaanastumissuojalla, jotka tarjoavat suojaa teräviltä esineiltä ja mahdollisilta naarmuilta.

Korkea joustavuus: FlexEnergy®-joustoelementti kannassa mahdollistaa jalkineen edistyksellisen joustavuuden ja liikkuvuuden.

Pito ja kestävyys: Sievi TractionPro® -kitkapohja tarjoaa erinomaisen pidon ja kestää öljyä sekä useimpia kemikaaleja.

Mukavuus: PORON XRD® -tuki nilkassa vaimentaa iskuja ja tukee jalkaa, kun taas Memory Foam -nilkkasuoja lisää mukavuutta ja suojaa nilkkaa.

Korkea lämpötilankesto: Soveltuu käytettäväksi myös kuumissa olosuhteissa, Sievin nitriilikumista valmistettu kitkapohja kestää jopa 300 °C:n lämpötilan.

Monipuolinen käyttö: Vettähylkivä päällismateriaali ja Dual Comfort -pohjallinen takaavat käyttömukavuuden erilaisissa sääolosuhteissa ja työympäristöissä.

Innovatiivinen kiinnitysmekanismi: BOA® Fit System -kiinnitysmekanismi varmistaa helpon ja tarkan säädön.

Kosteudenhallinta: Sievin kehittämä 3D-dry® -vuori siirtää kosteuden pois jalan pinnalta, pitäen jalat kuivina ja miellyttävinä.

Iskunvaimennus: FlexStep®-teknologia ja FlexEnergy®-joustoelementti tarjoavat maksimaalisen iskunvaimennuksen ja käyttömukavuuden.

Antistaattinen ja ESD-sertifioitu: Purkaa hallitusti kehoon kerääntyneen staattisen sähkön, varmistaen turvallisen työskentelyympäristön.

Sievi Lazer Roller High+S3 -turvakengät ovat luotettava valinta ammattilaisille, jotka vaativat parasta suojaa, mukavuutta ja kestävyyttä työskentelyolosuhteista riippumatta.

Tekniset tiedot

Valitse jalkinekoko: 37

Myymäläsaatavuus

Verkkokauppa
Lapua
Alajärvi
Seinäjoki
Tuotetta on saatavilla
Tuote on vähissä
Tuote on loppunut

Kysy tuotteesta