Air Liquide I Kaasuratkaisuja sinun tarpeisiin

Air Liquiden "Be a hero, buy ALbee" Kevätkampanja 6.5.-31.5.

Hanki 11-litrainen ALbee-kaasupullo hintaan 359 € Air Liquiden kevätkampanjan aikana 6.5.-31.5. Valitse valikoimasta Argon, Argonseokset (2% ja 18%), Happi, Typpi tai R-744. ALbee-pullon mukana tulee sisäänrakennettu säädin ja mittari, pikaliitin sekä kätevä kantokahva. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten varmista oma pullosi ennen kampanjan päättymistä. Astu sankariksi projekteissasi ja omista oma Albee-kaasupullo ilman vuokrasopimuksia!

Tule Air Liquiden jälleenmyyjän asiakkaaksi ja löydä ratkaisu kaasutarpeisiisi!

Air Liquide Be a hero buy Albee kampanja kevat 2024 IKH Saarenpaa Kuva 2

Air Liquiden "Be a hero, buy Albee" Kevätkampanja 6.5.-31.5.

Ratkaisu projekteihisi - Albee-kaasupullo hintaan 359 €

Nyt on aika astua sankariksi projekteissasi Air Liquiden kevätkampanjan avulla! Hanki 11-litrainen ALbee-kaasupullo hintaan 359 €, saatavilla jälleenmyyjiltämme kampanja-aikana 6.5.-31.5.

Valikoimaan kuuluvat tuotteet:

Argon
Argonseokset (2% ja 18%)
Happi
Typpi
R-744
ALbeen edut:

- Mainio kaveri projekteihin
- Oikeasti oma pullo
- Ei vuokrasopimuksia
- Sisäänrakennettu säädin ja mittari
- Pikaliitin
- Kätevä kantokahva

Ole valmis kohtaamaan kevään haasteet ja tartu tilaisuuteen omistaa oma Albee-kaasupullo ilman vuokrasopimuksia! Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan, joten varmista oma pullosi ennen kuin kampanja päättyy.

Tule Air Liquiden jälleenmyyjän asiakkaaksi ja ota ensimmäinen askel kohti projektiesi sankaruutta Albeen kanssa!


Saarenpää Oy toimii Etelä-Pohjanmaalla Air Liquide teollisuuskaasujen jälleenmyyjänä Alajärven, Lapuan ja Seinäjoen toimialueella.

Toimimme Air Liquide teollisuuskaasujen jälleenmyyjänä toimialueellamme ja varastoimme kaasuja kaikissa kolmessa myymälässämme. Tiedustele lisää kaasumyynnistä myyjiltämme ja kysy tarjousta juuri omiin tarpeisiisi.

Lisätietoja Air Liquide kaasuista voit lukea valmistajan verkkosivuilta

Air Liquide on maailman johtava teollisuuden ja terveydenhoitoalan kaasuja, teknologioita ja palveluja tuottava yritys. Air Liquide toimii 78 maassa ja sillä on 64 500 työntekijää ja se palvelee yli 3,8 miljoonaa asiakasta. Air Liquide Finland on osa Air Liquide -konsernia. Saarenpää Oy varastoi kaikissa kolmessa myymälässä Air Liquide teollisuuskaasuja.

Pyydä tarjous TÄSTÄ